Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bohemians - Krč 3:2 (1:1)

1. 11. 2009

Bohemians - Krč 3:2 (1:1)

www.spartakrc.cz

Vždy hodnotíme utkání s odstupem času. Je to objektivnější a bez emocí. Dnes nemusíme na nic čekat. Hrál se jednoznačný zápas. Bohemka byla všude rychleji a vytvářela si časté přečíslení. Okurkám zápas nevyšel, obvyklí tahouni zklamali a od mladších nemůžeme chtít, aby je zachraňovali.

Na začátku soutěže se posbíralo pár bodíků. Opravdová kvalita se ukazuje až nyní, což se čekalo. Domácí měli vyrovnané dvě sedmičky a společně odehráli, myslíme, super utkání. Náš tým jim to velmi usnadnil. Jestli se napsalo, že si borečkové minulý týden nezasloužili prohrát, tak dnes se v klidu dá napsat, že všechny body jsou u správných majitelů.
TRENÉŘI: Před soutěží nám šlo pouze o zlepšování jedinců a hrát důstojnou roli ve skupině. To se zatím daří. Po zápase se Spartou jsme dali všem 6 dnů volna. Připadá nám příliš brzo v tak brzkém věku obětovat vše fotbalu. Ten, kdo zná celý ten kolotoč ví, o čem píšu. Život není jen fotbal. V době prázdnin si rodiče s dětmi užili, a tak to má být. Soutěže si vážíme, ale body nás nezajímají, a proto nebudeme dělat nějaké závěry z této předvedené hry. Mladší hráči Bohemky se nám líbili. Především v pohybu bez balónu byli výborní. Gól, který padl na 3:2 nebudeme komentovat. Do naší sítě jich mohlo padnout daleko více. Vypadá to, že bychom potřebovali už přestávku, ale ty zápasy se odehrát nějak musí. Tak Okurky, na Vás bude jen jakým způsobem. Když se nám podaří doplnit kádr o dva hráče tak věříme, že budeme favority trápit dál.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář