Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podolí - Slavia 3:0 (0:0)

24. 10. 2009

Podolí - Slavia 3:0 (0:0). Plandor 2, vlastní

www.afkslavojpodoli.cz

V sobotním brzkém ránu jsme nastoupili proti Slavii (r.2000), který se pohybovala v popředí tabulky.
V prvním poločase to byl boj o střed hřiště s minimem šancí na obou stranách. Jediná velká byla akorát na slávistické straně, kterou však Táda Kapek v bráně vyrazil. Jinak ale obrany vše s přehledem pohlídaly.
Druhý poločas přeci jenom nabídl zajímavější průběh.
V druhé minutě Slávia zahrávala trestný kop, který Jáchym Šimeček před bránou vyrazil k Matymu Kolářovi a ten poslal rychlý balon na rozběhnutého Slávka Plandora, který běžel sám na slávistického brankáře a podél něj nekompromisně zavěsil 1:0. Poté Slavia více otevřela hru, ale nám se celkem její útoky dařilo ukočírovat zvláště zásluhou obrany Jáchyma Šimečka, který byl dneska nepřekonatelný.
V 17.min udeřilo podruhé, kdy Fanda Babka vystřelil nepříliš prudce na brankáře, tomu však balon vypadl z rukavic a Slávek byl tam kde měl být a uklidil míč do prázdné branky -2:0. Třetí gól padl ve 23.min Mára Vošta zahrával rohový kop a soupeř si dal vlastní branku - 3:0.
Závěrem: tento zápas byl o tom kdo dá první branku, což se povedlo nám. Pozitivní je, že jsme se Slavií udržely hrát ve stejné rychlosti i nasazení jako oni a dovedli trestat jejich chyby. 
Petr Bačovský - trenér SPŘ A

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář