Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krč - Sparta 1:2 (1:0)

25. 10. 2009

Krč - Sparta 1:2 (1:0)

www.spartakrc.cz

Ráno jsme byli na Braníku, který hrál proti Motorletu a pískání pana rozhodčího by mohl okomentovat trenér Houška. To jsme nečekali, že tento rozhodčí bude řídit utkání i proti nám.

První gól jsme dostali po penaltě, když předtím Fanta u tyče stál s rukama u těla a soupeř ho z trestňáku nastřelil. No nic za stavu 1:1 byl faulován ve vápně jasně Tučňák, ale možná nerozumíme fotbalu. Áda bulel a musel jít ze hřiště. V tu dobu, co se sparťánkům podařilo vstřelit vítěznou branku mu nebylo jako po střetu, který si vymyslel. Na dospělé toho bylo dost, natož na kluky, kteří měli pochopitelně krev před očima. Místo svátku fotbalu a lahodných parádiček byl „fotbal šmejd“, protože bojovné utkání určitě nepotěšilo fotbalového labužníka.
TRENÉŘI: Utkání nepřineslo pěknou podívanou. Okurky zahráli po fotbalové stránce svůj nejslabší výkon v soutěži. Největší zklamáním byl Tučňák, který si vybral po výborných výkonech zápas blbec. Fanta nás potěšil při první brance. Předvedl parádní individuální akci. Na podobná utkání se příště budeme muset připravit jinak, protože 99 hráli v sobotu 60 minut na velké a chyběla jim lehkost na jakou jsme zvyklí. Potěšili 2000 - určitě nezklamali. Borečkům v pondělí vysvětlíme, že se taková rozhodnutí dějí a nemá cenu je řešit. Měli jsme Spartu přehrát. Máme v týmu i hráče, kteří jsou starší a ti to měli rozhodnout. Únava z konce sezóny se bude projevovat, s tím se musí počítat. Okurkám dnes nevycházeli fotbalové věci, ale statečně se soupeři postavili čelem a prohrát si nezasloužili. Největší radost z tohoto výsledku budou mít výsledkáři. A těch je opravdu dost. Není důležité na jakém místě skončíme. Důležité je, aby se Okurky prezentovali takovou fotbalovostí, aby o ně byl zájem v lepších týmech. Ne jaký mají dres, ale proto co umějí. Z této prohry se dá vzít hodně pozitivního. Borečkové, v kabině mi vás bylo líto, ale vy víte co jste v této soutěži už dokázali. Pro vás je vyznamenáním, když se takový tým, jakým je Sparta po zápase raduje a nebere vše jako samozřejmost. Přestože to výsledkově ani herně nebylo takové jako vždy, jste pašáci. Chci poděkovat i našim rodičům. Pouze po neodpískání faulu na Tučňáka byli rozčílení, ale jinak po celé utkání byli nad věcí. To se nedá ovšem říci o jiné skupině.

www.sparta.cz

V osmém kole soutěže se utkali dvě Sparty, vedoucí tým Sparta Krč a naše mužstvo, které v tomto utkání nebylo favoritem proti soupeři disponující na 3 vyjímky s o rok staršími hráči. Průběh prvního poločasu byl z naší strany hodně špatný. Domácí hráči byli všude u míče dříve, prohráli jsme naprostou většinu soubojů a za 25 min ani jednou střelou naši hráči neohrozili branku Krče. Žádný rohový kop, šance, nic. Nebylo z čeho... Pouze velké množství zkažených přihrávek.Navíc kolem našich obránců proběhl útočník Krče a střelou z úhlu poslal domácí do zaslouženého poločasového vedení.Po besedě o fotbale v naší kabině kluci na hřiště vlétli, po minutě kopali rohový kop a za hraní rukou rozhodčí nařídil penaltu, kterou Alexandr proměnil a vyrovnal. Od této chvíle se karta otočila a naši hráči začali konečně hrát fotbal.Ve 43.min Šnajdr neproměnil velkou šanci a na další naši branku museli fanoušci naší Sparty ještě 2 minuty počkat.Tři minuty po druhé brance Peričevič z trestného kopu nastřelil břevno. Domácí se za druhý poločas nedostali do žádné šance a tak až těsně před koncem při nedorozumění našeho obránce s brankářem mnoho nechybělo k čistému vlastenci.Naštěstí míč se kutálel vedle branky a po rohovém kopu rozhodčí odpískal konec utkání....

16
útočník Krče projel kolem našich obránců a z úhlu překonává našeho brankáře - 1:0
26
domácí hráč zastavuje míč rukou, který letí do branky po hlavičce Alexandra a ten 
z pokutového kopu vyrovnává - 1:1
45
Oulický zatáhl míč po pravé straně, předložil Šnajdrovi jehož střelu brankář Krče 
vytáhl na tyč a z následné dorážky Peričevič tvrdou střelou dává vítěznou
 branku - 1:2

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář