Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bohemians - Podolí 0:2 (0:0)

18. 10. 2009

Bohemians - Podolí 0:2 (0:0). Babka, Plandor

V nedělním dopoledni jsme se utkali s týmem Bohemky (r.2000) v dosti ošklivém počasí na trávě na Vítkově.
Pro oba týmy bylo v podmáčené trávě dost těžké kombinovat, ale hned na začátku se dostaly oba týmy do velké šance, které však nebyly využity. Hra se pak více odehrávala ve středu hřiště s naší mírnou, ale platonickou převahou. Bohemáci vyráželi do rychlých protiútoků vedených hlavně jejich nejlepším hráčem (Koubek). V poslední minutě první půle pak měli největší šanci, avšak Jáchym Šimeček svým tělem zabránil na brankové čáře cestě míče do brány.
Druhá půle začala hrou ve středu hřiště. Ve 3.minutě jsme ale dostali příležitost zahrávat rohový kop. Ten Fanda Babka zatočil k bližší tyči a domácí hráč ho nešťastně tečoval do vlastní branky. Další minuty pak byly spíše o bojovnosti než o kráse hlavně vinou terénu. Bohemka se pokoušela dobývat naši bránu, ale až na pár střel z větší vzdálenosti nás už příliš neohrozila. Ke konci zápasu pak už soupeř otevřel na dosažení gólu více obranu a my tak měli více příležitostí na brejky. Z takového ve 22.minutě jsme vytěžili druhý gól. Fanda Babka našel uličkou Máru Voštu, který dával před bránu na Slávka Plandora, jenže tam byl dříve brankář domácích, ten však na mokrém terénu balon neudržel a pro Slávka už nebyl problém zasunout míč do prázdné branky. Konec zápasu jsme již kontrolovali.
Závěrem: dneska fotbalu nepřálo počasí, ale kluci ukázali, že i v tomto umějí hrát a poslední výsledky nebyly náhodné. Jejich výkonnost jde stále nahoru, a to musí těšit i je samotné.

Sestava: Kracík - Šimeček, Simpartl, Beneš - Babka, Vošta, Zahradník, Bačovský, Widder, Tichý - Gabaľ, Plandor, Kapek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář