Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tempo - Dukla 1:5 (1:2)

10. 10. 2009

Tempo - Dukla 1:5 (1:2). Pekárek- Hrobník 2, Kosík 2, Janko

www.fctempo.cz

Sobotní duel s Duklou byl příslibem dobré kopané. Ve čtvrteční soutěži 5+1 si poměřili síly širší výběry a Tempo zde jednoznačně soupeře převyšovalo. No jo, ono to vypadá jinak na tréninku a jinak v ostrém souboji, kde jde o hodně. A to Tempu jde. Moc potřebuje vyhrát a získat tak tři body. Sobotní zápas s výběrem Dukly byl stanoven na 12:45.

Zápas začal v rychlém sledu událostí. Dukla zaskočila domácí borce svým důrazem a kombinací. Utkání jako by z oka vypadlo duelu s pražskou Spartou před týdnem. V prvních 20 minutách hry Tempáci odolávali sílícímu tlaku Dukláků. Více ze hry měli hosté. Rozdávali si míče a směle kombinovali od středu hřiště až k našemu gólmanovi. Obránci si téměř nevydechli. Odkopávali míče a snažili se rychlými přihrávkami poslat útočníky před bránu Dukly. Několik povedených střel předvedli naši útočníci, ale žádná střela nijak významně brankáře hostí neohrozila. Hrála se 20. minuta a jedna ze střel soupeřových útočníků končí za zády gólmana Staňka. Ztuhlé rysy ve tváři trenéra Hozáka dávaly jasně najevo, že se na kluky zlobí. Doma se přece jasně vyhrává, pokud ne, je to zlé. Aby toho nebylo málo, za další dvě minuty Dukla zvyšuje na 2:0 ve svůj prospěch. Naši kluci snižují po pěkné kombinaci, kdy Šebek přihrává Pekárkovi a ten se nemýlí. Stav 1:2 z našeho pohledu vydrží do poločasu.

Naděje na výhru stále žije. O přestávce se v šatně urychleně vymýšlí taktika do druhého poločasu. Nutné je zvýšit důraz v osobních soubojích a kombinační hru. S těmito pokyny nastupují svěřenci Michala Hozáka do další části hry. Opět se hraje více na polovině Tempa. A opět ta nešťastná 20. minuta. Tempo inkasuje. Naděje na výhru se nezadržitelně vzdaluje. Stav 1:3 z našeho pohledu je velmi nepříznivá. Po dvou minutách inkasuje Tempo 4.branku a to znamená konec nadějí na výhru nebo alespoň na remízu. Korunu všemu nasazuje pátá branka v naší síti tři minuty před koncem zápasu. Již podruhé za sebou Tempo prohrává duel na domácí půdě s výsledkem 1:5. Se třemi body se stále SPA drží na 10. místě tabulky přeboru.

Sestava: Staněk – Rod, Voborský, Šebek, Obuškevič, Novotný, Obermajer, Blažka, Kopeš, Pekárek, Hozák.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář