Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podolí - Žižkov 2:1(1:1)

10. 10. 2009

Podolí - Žižkov 2:1 (1:1). Zavřel - Kolář, Gabal

www.fkvz.cz

Do utkání o důležité body jsme vstoupili nad očekávání a již ve čtvrté minutě jsme se po rychlém brejku ujali vedení – přesně mířenou střelou překonal domácího brankáře Honzík Zavřel. Poté měli mírně navrch domácí a nejednou nebezpečně zazlobili. Viktorka odolávala a navíc si také vytvořila několik slibných šancí. Když se domácím nepodařilo skórovat po pracně vytvořených kombinacích, ujala se naneštěstí střela z nepřehledného závaru před bránou - tři minuty před přestávkou.
Druhá půle nabídla podobný průběh jako ta první. Obě družstva hrála s výborným nasazením. Šancemi na obou stranách mohli rozhodnout utkání ve svůj prospěch hráči jednoho, či druhého týmu. Pět minut před koncem jsme se bohužel dostali pod tlak, ze kterého domácí vytěžili po rychlém přečíslení tři body.
Jan Dobrovolný, trenér 

www.afkslavojpodoli.cz

Utkání s Viktorkou Žižkov slibovalo vyrovnaný zápas. Oba týmy měli stejný počet bodů. Jenže ne poprvé v tomto ročníku jsme zaspali začátek kdy se při výskoku na balon srazili kluci v obraně a útočník tváří tvář Jirkovi v bráně s přehledem zavěsil. To běžela 4.minuta. Naštěstí nás rychlý gól do kolen nesrazil a jako by nás to nakoplo k ještě většímu nasazení.Dost často jsme byli před bránou Viktorky,jenže to naše zakončení,to nám dělá stále problémy .Nakonec přišla 22.minuta a Maty Kolář prostřelil vše co mu stálo v cestě 1:1. Druhý poločas už nebyl z naší strany tak pohledný jako první i když šance byli na obou stranách.Více se bojovalo ve středu hřiště než před bránou.Nakonec bojovnost převládla na naší straně.Poslední minuty jsme Viktorku zatlačili před jejich branku a dočkali i odměny.A to v poslední minutě, kdy Mára Vošta vymotal balón z rohu a naservíroval ho před bránu kde Péťa Gabal pohotově skluzem nacpal balon k tyči.Radost kluků byla obrovská a právem.

Závěrem: Začátek sezony nám vůbec nevyšel.Po utkání s Aritmou jsme si s klukama sedli a vyříkali pár věcí a myslím že to pomohlo.Už od utkání s Krčí byl náš výkon lepší a utkání s Viktorkou to jen potvrdilo.Kluci začali více kombinovat a hlavně přidali k výkonu bojovné srdíčko a větší týmovou soudržnost. Doufám,že v tom budou pokračovat a náš výkon půjde ještě nahoru.

Autor: Petr Bačovský trenér SPř A

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář