Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krč-Admira 3:0 (1:0)

11. 10. 2009

Krč-Admira 3:0 (1:0)

www.spartakrc.cz

Po kobercové remíze na Podolí naši ukázali, že na přírodní trávě hrát fotbal umí. O to víc se těší na zápas s Podolím na Krči. Dnes to byla jasná záležitost. Pouze dva okamžiky v zápase mohly vývoj zkomplikovat. Za stavu 1:0 Borečky podržel Čáslav, kdy se před ním objevil výjimečně hráč Admiry. A pak v úvodu druhého poločasu, kdy skončil balón na našem břevně. To bylo ale ze strany hostů vše. Jinak po celý zápas naši kombinovali a dostávali se především v druhém poločase do 100% šancí. Opět nejlepším hráčem zápasu musíme vyhodnotit brankáře Admiry, byl skvělý.
TRENÉŘI: Zatím jsme nepotkali v soutěži lepší hráče než máme my. Škoda jen, že soupeře z vršku tabulky jsme neměli na začátku soutěže, kdy je počasí příjemnější pro fotbal a nemoci se klukům vyhýbají více než v podzimním období. Proměňování šancí ve druhé půli je zklamáním. Nemůžeme po Okurkách chtít, aby proměnili vše jako Pepíček Bican, ale zahazování tolika šancí by nás mohlo mrzet proti lepším týmům. Admiře se nelíbila naše důrazná hra, můžeme je ubezpečit, že budou potkávat ještě jiná mužstva, která budou hrát ještě tvrději. U nás tak hrají dva hráči Tučňák a Roláda. Ostatní jsou opravdu fotbalisti, kteří by mouše neublížili. Bylo by dobré hrát soutěže bez chráničů. Rozhodčí by mohli nasadit pro všechny velmi přísné pískání faulů nohama. Tělem bych je nechal hrát jako v zahraničí. Tím si myslíme, že by naši kluci měli daleko lepší techniku s balónem a zcela jistě by vypršela nenávist k soupeřům – někoho nakopnout nebo nadávat. Nemyslíme si, že dnes byl na vině rozhodčí. Pan Slavík je zkušený rozhodčí, který se vyzná. A na ty dva se nezlobte, my je to neučíme. Oba hrají už na velké a tam se možná budete divit, jaký dnešní fotbal u naší mládeže je. Vše dobré pro vaše kluky a především co nejvíce zdraví.

www.fkadmira.info

Další zápas jsme hráli opět venku, na hřišti vedoucí Krče. Domácí odehráli celý zápas jen s devíti kluky,nicméně fyzicky stačili celý zápas. I fotbalově nás přehrávali,měli jsme jen několik šancí.Naším nejlepším hráčem byl Lukáš v bráně,jemu musíme poděkovat za pouhé tři branky v naší síti.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář