Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tempo - Sparta

4. 10. 2009

Tempo - Sparta 1:5. Obermajer - Konopásek 2, Šnajdr 2, Trávníček

www.sparta.cz

Sestava: Adámek, Tomáš- Omar, Peričevič, Ullman, Pařízek- Trávníček, Alexandr, Veniger, Zinhasovič, Soukup, Nečas- Řepka, Orlický, Šnajdr, konipásek
Branky: 2x konipásek, 2x Šnajdr, Trávníček

2 Řepkovu střelu vyráží brankář Tempa k Trávníčkovi, který vrací
do branky - 0:1
20 Konopásek zvyšuje po Soukupově přihrávce - 0:2
27 Nečas vybízí ke skórování Šnajdra - 0:3
30 Soukup střílí a Konopásek střílí svoji druhou branku - 0:4
38 opět spolupráce Nečase se Šnajderem, který zvyšuje - 0:5
45 chyby v obraně využívají domácí ke vstřelení branky - 1:5

V utkání jsme potvrdili roli favorita a od prvních minut jsme si vypracovali kromě branek i šance ( 3x Oulický, Šnajdr, Peričevič, Zinhasovič). Bohužel ale mnoho nepřesných přihrávek nedovolilo vstřelit soupeři více branek a tak až na pár akcí, byla dnes spokojenost spíše s výsledkem než s předvedenou hrou.

www.fctempo.cz

Nedělní duel se Spartou by se dal charakterizovat dvěma slovy: boj o skóre. Tempákům bylo jasné, že si Sparta přijela změřit své síly se svým výběrem a snahou přilepšit si bodovým přídělem do mistrovské tabulky. Žádný strach před velkými zvířaty by se chtělo říci. Naši kluci moc potřebují body a doma by se neměly rozdávat. Počasí přálo, bylo lehce zamračeno se slabým větrem. Sparta nastoupila v tradičních rudých dresech. Zápas mohl začít. Kluci byli před zápasem instruováni jak hrát. Všem pokynům však nedostáli a ve druhé minutě hry inkasovali po chybě v obraně 0:1. Sparta střídala celé sestavy a naši kluci vysokému tempu nestačili. Sparťané útočili jak mohli a zatlačili naše kluky do defenzívy. Celý první poločas se hrálo na jednu branku. Vytrvalý tlak soupeře vedl ve 20 minutě k další brance v naší síti. Poločas tak končí 0:2.

O přestávce v šatně kluci s trenérem rozebírali chyby z prvního poločasu. Všichni byli připraveni se pustit do sparťanů a dotáhnout skóre alespoň na remízu. Ono se to lehce řekne, ale hůře realizuje. Zvláště, když soupeř je stejného mínění a také rozebírá své vlastní chyby. A opět ta nešťastná 2. minuta znamenala branku. Skóre 0:3 se zdá být nezvratitelné. Hra pokračuje ve vysokém tempu. Naši útočníci se tu a tam osmělují vystřelit na sparťanskou svatyni, ale střely se síti vyhýbají. Naopak jsou to Sparťané, kdo se trefují za záda našeho gólmana. Skóre se tak navyšuje na 0:5. Toto skóre je velmi zdrcující. Čestný úspěch zaznamenává v 18 minutě Obermajer po přihrávce Šebka. To bylo ze strany Tempa vše. Dnešní duel se tedy nevyvedl a body si odvezla aktivnější Sparta. Tempo tak setrvává na průběžném 10.místě.

Sestava: Hozák – Rod, Janský, Šebek, Obuškevič, Buzek, Obermajer, Blažka, Kopeš, Pekárek, Novotný, Staněk

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář