Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slavia - Dukla

4. 10. 2009

Slavia - Dukla 4:1 (1:1). Radimský 2, Procházka, Novák - Janko

www.skslavia2000.cz

Branky: 16.min. Procházka, 34.min. Radimský, 49.min. Novák (Procházka), 51. Radimský

sestava:            
                            Svítil,Bednařík,Honc,Valenta,Vaska,Kostka,Procházka,Kolář,                                             Radimský,Novák,Štěrba,Čejka,Žáček,Kratochvíl,Vondráček,Pek              

V sobotu 3.10.09, jsme odehráli páté kolo přeboru s týmem pražské Dukly ročník 99. Naším cílem v tomto utkání byl zisk tří bodů, což po strahovském derby nebyl cíl nereálný. Kluci v zápase s Duklou ukázali, že tým má velkou sílu a bojového ducha. Z hráčů vyzařoval v průběhu utkání klid a pohoda. Hned v úvodu zápasu jsme však po brejku inkasovali branku a prohrávali 0:1. Naši chlapci však po celý poločas měli více ze hry a vytvořili si i několik brankových příležitostí ke skórování, ale pouze jedna se ujala po střele Robina Procházky a zaslouženě jsme srovnali na poločasových 1:1.

 

Do druhé půle jsme hráče nabádali i nadále k aktivní hře a snaze o přesnější zakončení v útočné fázi. Ve 34. minutě utkání po špatném výkopu brankaře soupeře získal míč Marek Radimský a rychlou střelou do odkryté branky Dukly zavěsil a dostal náš tým do jednobrankového vedení. Hosté stále hrozili rychlými brejky po dlouhých výkopech brankaře, ale většinu z nich jsme včas odvrátili, až v jednom případě se hostující kapitán řítil sám na našeho golmana a situace nevypadala nijak dobře, ale v poslední chvíli se podařilo soupeře zastavit i když za cenu neúmyslného faulu. Po této zlomové situaci náš tým odehrál zbytek utkání pouze se šesti hráči v poli. I přes naše obavy si kluci, až do samotného závěru s utkáním poradili a to velmi zkušeně, po dorážce Daniela Nováka a pěkné střele Marka Radimského z trestného kopu završili výsledek utkání na konečných 4:1 v náš prospěch.Hráčům děkuji za předvedenou hru a to zejména v závěru utkání.            

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář