Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podolí - Krč

4. 10. 2009

Podolí - Krč 2:2 (1:1)

www.spartakrc.cz

Časy se mění, kde že je ten výprask ze zimního turnaje na Hájích. Tyčky, břevna a další neproměněné šance Podolí. Snad je těm časům odzvoněno. Naši dobře trénují a na přírodní trávě se zlepšují více než ti, kteří trénují na koberci.

Bylo hodně lidí, kteří čekali naše vítězství více než domácích, ale my co známe výkony borečků na UMT jsme až zase tak překvapeni nebyli. Soutěž udržet můžeme, hrát na čele ale jen těžko. Úzký kádr, který je vytížený i na velké hřiště nemá moc šancí. Udržet po celé tři měsíce svou vysokou úroveň při takové zátěži není možné. S přibývajícím časem se čeká, že to bude horší a horší. Za první a nejdůležitější měsíc si kluci určitě splnili.Výpadek proti Podolí si mohou dovolit. Trenéři jim vytkli pouze prohrávaní osobních soubojů.
TRENÉŘI: Už v minulém článku jsme zmiňovali, že můžeme přijít o body, neboť trénujeme na jiném povrchu. Zklamání z výsledků není žádné. Spíše si myslíme, že si vítězství zasloužil soupeř. Máme lepší hráče, ale Podolí hrálo jako tým. To se o našich říci nedalo, a to rozhodlo. Je dobré, že podobné vyrovnané zápasy hrajeme. Nejdůležitější je pro nás zdraví hráčů. Vše ostatní by měla být jen zábava. My se na trénincích bavíme a to je důležité. Uvidíme, jak si se stejným soupeřem poradíme doma. Soupeři gratulujeme byl to super bojovný výkon.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář