Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sparta - Slavia

26. 9. 2009

 

Sparta - Slavia 3:4 (1:4)

www.skslavia2000.cz

 

 

Branky:  1.min. Procházka(P), 20.min. Valenta (Radimský),                
                                  20.min. Procházka, 24.min. Žáček (Pek)                                             

       sestava:     

Svítil,Bednařík,Kratochvíl,Pek,Vaska,Procházka            
         Radimský, Žáček,Kostka,Novák,Valenta,Brojo,Honc      

sestava:     

Svítil,Bednařík,Kratochvíl (ŽK),Pek(ŽK),Vaska,Procházka            
         Radimský, Žáček,Kostka,Novák,Valenta,Brojo,Honc              

 V sobotu 26.09.2009, jsme odehráli utkání podzimu s naším největším rivalem AC Spartou Praha. Hned v úvodní rozehrávce soupeře po zahajovacím hvizdu sudího, jsme získali balón a po rychlé přihrávce do brejku se náš útočník ocitl ve vápně sparťanů kde byl však přistrčen obráncem soupeře a následoval pokutový kop, který sám postižený Robin Procházka proměnil. Hráče sparty však branka nijak nezaskočila a naopak vyvinula obrovský tlak na naší branku ve snaze co nejrychleji vyrovnat. V těchto chvílích, jsme mohli děkovat, že v brance začal čarovat Matěj a odvrátil tak několik tutovek soupeře. Několika obětavými zákroky se střelám postavili do cesty i další hráči, ale i přesto soupeř dokázal srovnat na 1:1. Naši chlapci se i přes obdrženou branku pustili opět do boje za vítězstvím a dokázali po gólech Valenty, Procházky a Žáčka otočit vývoj utkání na 4:1 ve svůj prospěch.
Do konce první půle soupeř dokázal pouze korigovat na poločasových 2:4 z pohledu domácích.

Do druhé půle, jsme kluky nabádali k rychlejšímu a důraznějšímu přístupu k protihráčům a lze říci, že celý druhý poločas byl velmi bojovný a na obou stranách vyrovnaný. Přestože soupeř dokázal vstřelit do naší sítě ještě třetí branku vítězství na horké strahovské půdě, jsme uhájili a odvezli si tři cenné bodíky do Edenu.
Děkujeme hráčům za velké nasazení a rodičům za jejich povzbuzování.

www.sparta.cz

Sestava: Adámek,Tomáš- Omar, Peričevič, Ullman, Pařízek- Zinhasovič, Alexandr, Veniger, Trávníček, Soukup- Konopásek, Oulický, Šnajdr
Branky: 2x Šnajdr, Soukup

Tak jako nám do dnešního utkání vycházely začátky zápasů, dnes jsme soupeře pěkně nastartovali již ve 40-té sekundě. Zinhasovič ztratil míč a Omar fauloval pronikajícího slávistu. Rychlý inkasovaný gól na kluky padl jako deka a tak i ty největší šance nebyli schopni proměnit (2x Oulický,Alexandr). Hlavně v 15. minutě po třech střelách, kdy odvraceli obránci Slavie na brankové čáře. V těchto chvílích jsme měli vstřelit branku, ale brankář hosty podržel. Na druhé straně si Slavia také vypracovala 2 gólovky. Po vyrovnání v 18.min se zdálo že jsme ve hře, ale v rozpětí od 21. do 25 min přišel výpadek a Slavia šla do trháku. Těsně před přestávkou ještě snížil Soukup. Druhý poločas se hrál již bez šancí na obou stranách a tak jen branka Šnajdra korigovala výsledek. Hráči utkání podcenili, když se po středě cítili zřejmě jako jasní favorité. Jinak si nedovedu vysvětlit, že první a třetí brance předcházely naivní ztráty míče.