Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slavia - Admira

20. 9. 2009

Slavia - Admira 3:3 (2:1). Kolář, vlastní, Žáček - Heinzel, Jelínek, Čížek

www.fkadmira.info

Po domácí prohře s Bohemians 1905 jsme trochu s obavami jeli v sobotu do Edenu,kde nás čekal další těžký soupeř. A když nás hned v 1. minutě mladí slávisté pěkně zmáčkli před naší bránou,málokdo věřil v solidní výsledek.Ale kluci se brzy probrali a od 4. minuty začala naše desetiminutovka neproměněných šancí.Vše načal Matěj,šel sám na brankáře,ten jeho střelu kryl.V8.minutě naše další velká šance, Ondrovi chyběl ke gólu krok.Ve 13.minutě běželo na slávistického brankáře „miminko“,opět bez gólu.V 15.minutě náš roh,zase nic!A potvrdilo se nedáš,dostaneš. V 16.minutě slávisté dávají na 1:0, po minutě Matěj „uklízí“míč po centru před dvěma útočníky soupeře v tísni bohužel do vlastní branky! Rázem prohráváme 2:0 a vypadá to špatně.Po rozehrání náš prapor zvedá Matyáš Heinzel, jde sám na brankářě a střelou mezi nohy mu nedává šanci.Ještě do poločasu Matěj střílí do spojnice tyčky a břevna a v další dobré šanci je opět Matyáš. Poločas končí 2:1 pro Slavii,kdyby to bylo 2:5 pro nás, asi by se nikdo nedivil.

Po rozehrání hned ve 2. minutě vymetá pavučinku ve slávistické bráně Tomáš Jelínek a je to 2:2. Ale i slávisté bojují a znovu se v 8. minutě ujímají vedení.Neskládáme zbraně a pět minut před koncem po špatném vyběhnutí a odkopu soupeřova brankáře střílí náš vyrovnávací gól Adam Čížek.Do konce se už stav nemění,zápas končí smírně 3:3.S remízou byly asi oba týmy spokojeny,měli jsme sice více šancí,ale Slavie své šance proměňovala a my bohužel jen dotahovali.Od minule se naše hra zlepšila, dalo se na ni koukat a je příslibem do dalších zápasů.

www.skslavia2000.cz

Branky:  15.min. Kolář (Radimský), 17.min. vlastní (Procházka),                
                            32.min. Žáček (Novák)                                                                
 
       sestava: 
Svítil,Vondráček,Bednařík,Žáček,Radimský,Honc,Procházka,Kostka,Valenta
Čejka,Kratochvíl,Kolář,Novák,Vaska,Pek,Pátek.   

V sobotu  19.9. náš tým na domácím hřišti sehrál další kolo Pražského přeboru starších přípravek s týmem Admiry Praha. Náš soupeř v prvních dvou kolech nezískal ještě ani bod a bylo jasné, že k nám přijeli s cílem si nějaký bod odvézt. Přesto, že jsme se dostali do dvoubrankového vedení soupeř se pořád snažil hrát a svým důrazem i větší chutí do hry se mu podařilo do půle snížit na 2:1 a pravdou je, že měli další příležitosti ke vstřelení vyrovnávací branky, ale brankář Matěj Svítil nás kvalitními zákroky podržel a do poločasu se nic na skóre nezměnilo.                                                                                                                                                                 
   
Do druhé půle, jsme vstoupili se změnami v sestavě ,kterou byl např. nový brankář Adam Vondráček chytající svůj první poločas mistrovského utkání po příchodu ze Žižkova. Na toto utkání nebude mít velmi dobré vzpomínky když první střela na  branku skončila za jeho zády a soupeř tak vyrovnal na 2:2 zhruba ve druhé minutě druhého poločasu. Jinak kluci se o proti první půlce trošku herně zlepšili, ale pořád to nebylo ono i přesto, že se jim podařilo vstřelit třetí branku. Hrálo se převážně mezi vápny a zřídka se míč dostával k brance. Ke konci utkání, jsme inkasovali branku na 3:3, když náš hráč snažící se sklepnout míč brankaři dal do přihrávky menší razanci a Adam vybíhající z brankoviště míč netrefil asi jak chtěl a nastřelil protihráče, který si míč sklepl před sebe a chytře přes brankaře zavěsil.                                             

Na závěr musím soupeři poblahopřát prvnímu bodu. Našim klukům musím vzkázat, že jsem byl hodně zklamán z výkonu některých jednotlivců zejména jejich přístupem k danému utkání a budou mít hodně těžké se udržet v týmu.  Když se nedaří herně musí hráč utkaní odjezdit na 100% a nespoléhat se že druzí to za něj odlítají. Rodičům se omlouvám za sebe i kluky a věřím, že si vezmeme ze zápasu ponaučení a polepšíme se.
                                                                           

P.S.
tak panové,doufám že den blbec jsme si letos vybrali a vrátíme se zas k pořádné práci.

trenér + realizační tým