Jdi na obsah Jdi na menu
 


Braník - Dukla 4:2 (2:1)

9. 6. 2010

Chramosta 6 - Macho 6, Moravec 5 ( Cihlář 5 ) - Drábek 8 ( Niederle 4 ), Fencl 7 ( Lang 8 ), Rosa 7 ( Figer 5 ) - Zeman 7 ( Plass 9 ), Beneš 9 ( Nový Michal 3 ).

 Góly a asistence:  3´ Drábek František ( Beneš Michal ) - 1:0, 15´ Drábek František ( Beneš Michal ) - 2:0, 16´ DUKLA 2:1, 26´ Beneš Michal ( Rosa Petr ) - 3:1, 36´ Beneš Michal ( Plass Marek ) - 4:1, 37´ DUKLA - 4:2 .

 V závěrečném utkání Přeboru již prakticky o mnoho nešlo. Dukla byla jasným sestupujícím a u nás šlo již jen o to, zda budeme čtvrtí či třetí ( to by však musel Motorlet vyhrát zázračně na Viktorce, což se také nakonec nestalo... ). Nástup do utkání jsme měli - jako obvykle - velmi dobrý. Již ve třetí minutě snad poprvé na jaře vystřelil Fanda na branku :-))  a hned z toho byl gól  a vedli jsme 1:0. Kluci dnes hráli s obrovskou chutí a nasazením a ny výkonu to bylo vidět. Ovšem brankář Dukly byl pozorný a pochytal téměř vše. V 15. min však kapituloval podruhé, opět zakončoval Fanda, tentokrát hlavou . Gól kluky ukolébal, takže jsme hned po minutě dostali gól my. Stál však za to. Krásnou kombinační akci Dukly nedokázal zastavit žádný z našich hráčů a přehození Chrousta naprosto přesně zapadlo pod břevno naší branky. Do druhé půle jsme vyběhli s odhodláním vytvořit si tlak a další šance a hlavně je proměnit ! To se nám povedlo již v první minutě. Dalších několik tutovek jsme neproměnili, ale ve 36. min pojistil Michal stav na 4:1. Vzápětí Dukla sice snížila na 4:2, ale to bylo vše. Na utkání bylo vidět, že obě mužstva hrála naprosto v pohodě a divákům se zápas musel líbit. Osobně si myslím, že kdyby Dukla hrála tak, jako u nás i v jiných zápasech této soutěže, nemohla by být na posledním místě ani náhodou. Náš tým zahrál také dobře a kromě tradičního neproměňování šancí mu není co vytknout.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář