Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žižkov - Slavia 4:2 (2:1)

21. 5. 2010

FK Viktoria Žižkov - SK Slavia Praha    4 : 2   (2:1)
Sestava:

Dlabola - Luhan, Barvíř /Kočandrle/ - Krivosheev, Kubr, Bartoň /Grozdanič, Dobiáš/ - Plucha, Zavřel /Melnikav, Malý/ Branky: 5. a 10. min. Grozdanič, 41. min Bartoň, 45. min Zavřel
Komentář:
Dnešní zápas za vydatného deště přinesl opět dobrý fotbal. A zasloužila se o to obě mužstva. Marodkou a školou v přírodě oslabení Viktoriáni opět vlétli na soupeře a od první minuty určovali tempo. V 5. minutě doráží "Zorro" Grozdanič střelu Bartoně a vedeme 1:0. Poté se osmělily i sešívky, ale obrana šlapala na 100%. V 10. min. opět Grozdanič doráží do opuštěné branky po akci Krivosheev, Plucha.
Dále jsme útočili a Slávisty nepouštěli do šancí. Ale to bylo pouze do 20. min, kdy z ojedinělé střely tečuje soupeř do proti pohybu Dlaboly - 2:1.
Druhá půlka začala vlažným přístupem Viktorky /opět jako minulé kolo na Bohemce/ a soupeř vyrovnává v 35. min. na 2:2. A opět se hrál výborný fotbal z obou stran. Ale 41. min. a přenesení hry od T. Pluchy na "Barta" Bartoně a jeho lob z 28 metrů znamená vedení 3:2. A ve 45. min po nejhezčí akci zápasu po ose Kubr, Plucha, Bartoň zakončuje "Usáma" Zavřel do prázdné branky na 4:2.
Slávisté se snažili o zvrat, ale obrana dnes zahrála velmi dobře. Ale musím pochválit všechny hráče. Přístup, nasazení, bojovnost, kombinace - dnes velmi dobré. Poděkování také p. Žáčkovi /rodič soupeře/ za velmi dobré a korektní pískání /nedostavil se rozhodčí/.
Trenéři: M.Segmuller, M.Barvíř

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář