Jdi na obsah Jdi na menu
 


Braník - Admira 1:0 (1:0)

15. 5. 2010

Chramosta 7 - Macho 8 ( Drábek 7 ), Moravec 7 ( Lang 6 ) - Niederle 7 ( Zeman 7 ), Fencl 6 ( Měchura 8 ), Rosa 6 ( Čumpelík 5 ) - Plass 7 ( Cihlář 6 ), Beneš 7 ( Figer 6 ).

Gól + asistence:  20´ Plass Marek ( Beneš Michal ) - 1:0

 

V předehrávaném utkání 20.kola jsme se za pěkného slunečného počasí střetli s týmem Admiry, tedy týmem, na který se nám obvykle nedaří. Jeho výsledky bývají velice různorodé. Dokáže dostat sedm gólů nebo přenechat body týmům ohroženým sestupem, zároveň také dokáže porazit Slavii či vzít body Krči. V minulém kole potrápil dokonce Spartu. První poločas patřil našemu týmu. Bohužel jsme nedokázali skórovat ani z těch nejvyloženějších šancí ( Petr Rosa, Michal Beneš ). Jediný gól jsme dokázali vstřelit ve 20.minutě, když po Míšově akci a krásné přihrávce vymetl pavučinku Marek Plass. Druhý poločas byl již poměrně vyrovnaný, hrálo se převážně mezi vápny. Když už jsme se dostali několikrát do přečíslení, vždy nás zastavil faul hostujícího týmu. Trestňáky jsme pak nedokázali využít. V závěru zápasu jsme dovolili soupeři několikrát vystřelit, naštěstí pro nás měl mušku značně vychýlenou, takže o výsledku dnes rozhodl jediný gól. Naše vítězství bylo dnes zasloužené a potvrdila se má slova z podzimu - totiž že na trávě a hřišti normálních rozměrů vyhrajeme my.

www.fkadmira.info

Sérii utkání s třemi vedoucími celky jsme zakončili předehrávaným utkáním v Braníku. Na podzim jsme je porazili, soupeř se vymlouval na naší malou umělku. A tak nám připravil jiné překvapení,sice travnaté hřiště,ovšem s několika lajnami na stranách i u branek. Dokonce i pan rozhodčí se několikrát pomýlil,což teprve kluci. V zápalu boje ještě přemýšlet,která to asi čára platí….,ať se nad tím na Braníku zamyslí.

Zápas probíhal za mírné,leč bezzubé převahy domácího týmu. Sice měli dle svých představ velké hřiště,nicméně jsme s nimi drželi krok. Ke konci poločasu soupeř vsítil branku, druhý poločas byl už vyrovnaný a jen díky naší nemohoucnosti vstřelit branku Braník své nejtěsnější vítězství udržel.Soupeři jsme ukázali,že fotbal hrát umíme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kouzelník Pokustón

(xyz, 24. 5. 2010 6:26)

Čáry máry fuk...

pro trenéra Braníku

(další rodič z Admiry, 23. 5. 2010 9:11)

V braníku se už od 98iček razí názor, že větší hřiště je lepší. Jde o výhry nebo o to, aby kluci naučili hrát fotbal? Nový model fotbalového svazu natlačí hráče na ještě menší hřiště. Buďte rádi, že se vás to netýká,potom by jste se uplakali a rádi vzpomínali na umt na Admiře a Motorletu. Co to je "údajně", nevidíte si ve své aroganci do pusy? U nás je to "údajně" a u vás čáry ložená pravda. Není to překvapující, máte problémy s chováním i na Braníku, jsou o tom pověsti. Možná proto jste přišel o šest hráčů.

pro trenéra

(rodič z Admiry, 19. 5. 2010 21:46)

Tu trávu u nás opravdu neovlivníme,to ,ře máte 6 kluků po prvoligových klubech je znát,nijak jsem vás nechtěl nas....Jen aby tam hráli a neseděli na lavičce,nehráli ti,co si to zaplatí.Mohlo by je to otrávit.Přeji hodně úspěchů!!

re: hodnocení

(trenér Braníka, 19. 5. 2010 21:19)

No jasně že je to trenérem. On to ale nikdo jinej nechce dělat... A nebo by to třeba taky mohlo být tím, že dvě 99 jsou ve Spartě, dvě 99 jsou ve Slavii a dvě 99 jsou v Bohemce??? Kdo ví... Co se týče těch čar, nám to taky vadí. Vy na Admiře ( údajně ) neovlivníte to, že nemůžete na trávu, my na Braníku na ní můžeme, ale zase neovlivníme ty čáry. Všude je něco.

hodnocení

(rodič z Admiry, 18. 5. 2010 17:59)

Zase tak jednoznačné to nebylo,náš hráč šel sám na vašeho brankáře,kdyby dal,nevím....Připadá mi,že vaše výkonnost jde dolů,už to není,co bývalo.Že by to bylo trenérem? A prosím,to upozorňuji i ostatní týmy,co u vás budou hrát,nebo hrály,těch několik čar je dost matoucích.Nikdo pak neví,která platí,i rozhodčí to několikrát nevěděl.Tak pro příště...