Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krč - Tempo

14. 9. 2009

 

Krč - Tempo 6:2 (1:1). Nussbauer 3, Petrák, Šídlo, Kováčik - Obermajer, Pekárek

 

www.fctempo.cz

První minuty zápasu rozhodly.

Vždy 2. minuta utkání v každém z poločasů rozhodly o dnešní porážce Tempáků na hřišti Sparty Krč. Na nedalekém hřišti na Kačerově jsme měli dostatek hráčů oproti soupeři, jenž měl jen dva na střídání. Bojovný duch byl dnes na straně domácích. Kluci z Krče na nás “vlítli” hned v prvních minutách a to se jim vyplatilo. Zaskočení Tempáci inkasovali po celkem nevinné střele z dálky a bylo to  1:0. Naši kluci se probírali jen velmi pomalu. Jedna taková podařená akce vedla k vyrovnávací brance. Peky přihrával na pravou stranu Obermajerovi (Krtek) a ten se střelou z dálky trefuje. To ubíhala 4 minuta utkání. Stav 1:1 dával naději na slibný výsledek. Sparťani z Krče se nenechali zaskočit a naopak zvýšili důraz v osobních soubojích a zatlačili naše hráče na svou polovinu. Tak to bylo po celý první poločas. V brance dnes chytající Staněk si nevydechl. Tlak krčských Sparťanů rostl, ale naštěstí do konce poločasu nevedl k další brance v naší síti.

Za to druhá půlka zápasu byla bojem o skóre. Naši kluci dostali o přestávce pokyny jak zahrát ale moc si to k srdci nebrali.  A zase ta nešťastná 2. minuta vedla po střele z blízkosti k vedení domácích 2:1. Naši kluci sbírali síly, které rapidně ubývaly v osobních soubojích. Kluci z Krče si balóny rozdávali a vázali na sebe velkou pozornost našich obránců. Pak přišla 10.minuta a proti domácím byl nařízen trestný kop. Ten s přehledem z velké dálky zaplachtil za záda překvapeného gólmana domácích. Tentokrát trestal Peky a vyrovnal na 2:2. Tady stále žila naděje na dobré skóre. Ve 14. minutě nechali naši obránci před gólmanem samotného útočníka Sparty a ten Staňka z blízkosti prostřeluje. O dvě minuty později se situace opakuje. První ránu na branku gólman vyráží ale bohužel na kopačky hostí. Druhá střela končí v naší síti. Stav 4:2 se zdá být už nezvratitelný. Uplynou další dvě minuty boje a soupeř opět skóruje po střele z blízka. Obrana nestíhá a zápas dohrává. Po dalších 2 minutách hry dostáváme 6-tou branku a celkově na frak. Našim se druhý mistrák opravdu nevyvedl a Sparťani z Krče nás dnes opravdu převyšovali ve všech směrech. Po zápase trenér Hozák konstatoval, že výhra domácích byla zasloužená, poněvadž byli o dost lepší.

Sestava: Staněk – Rod, Janský, Šebek, Obuškevič, Buzek, Obermajer, Blažka, Polívka, Pekárek, Hozák, Šamonil, Šlamiar, Novotný, Holub.

www.spartakrc.cz/mladez

V prvním kole nejbližší rival z Braníka, ve druhém Tempo – lepší rozlosování jsme si nemohli přát. Zároveň dva velcí favorité na přední umístnění a my máme dvě výhry po docela obstojných výkonech – to je začátek jako hrom!

Z našich sousedů okolo Krče nám chybí už odehrát jen zápas proti Podolí. Poté můžeme říci, kdo je nejlepší na P- 4. Zápas s Tempem byl stejně zajímavý jako z Braníkem, i když každý trochu jiný. Ale pokaždé byl nejlepším hráčem soupeře jejich brankář. Příští kolo jedeme na Aritmu, kde bychom měli udržet kontakt s nejlepšími.
TRENÉŘI: Naši utkání zvládli. Nasadili od začátku vysoké tempo a postupně ho zvyšovali. Čekali jsme, že utkání nebude jednoduché, ale věřili jsme ve schopnosti našich. Soupeř nezapojil všechny hráče, a Tempákům docházeli síly dříve, než našim, kteří už hrají i na velké hřiště. Malý prostor si užívají a tréninkové zápasy zatím zvládají skvěle. To nemění nic na skutečnosti, že utkání měli rozhodnout dříve. Obě vyrovnávající branky nás přibrzdili v rozjeté jízdě. Obzvláště krásné střely Adama P. až z půlky hřiště, který se vždy trefil tvrdou střelou mezi tyče. Proti Tempu nedoporučujeme faulovat. Z jakékoli pozice Adam může trestat. Budeme-li kompletní bude to dobré. Čím více zápasů kluci odehrají pohromadě, tím více půjdou nahoru. Vážíme si každého utkání, které dostane naše podtlak. Víme, že máme ještě stále co zlepšovat. Na trénincích toho umíme ještě více, a tak čekáme koho přehrajeme a nastřílíme jim třeba 10 gólů. Na Aritmu pojedeme se širším kádrem a dáme prostor jiným. UMT nás nezajímá a hlavně ať se nikomu nic nestane. Může to být soupeř, kterému bychom právě těch 10 mohli dát. Počkáme si na ně za půl roku u nás na trávě. Musíme pochválit článek Tempa, tak objektivní hodnocení jsme už dlouho neviděli. Mají dobrý tým, uznali kdo byl lepší. To umí jen velké týmy.

Přidávám i link na fotky "starého" Vořecha...http://ln3.galerie.cz/3744303-new-krc-2-kolo

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář