Jdi na obsah Jdi na menu
 


Admira - Bohemians

14. 9. 2009

Admira - Bohemians 0:4 (0:2). Lupač, Velek, Vavruška, Koubek

www.bohemians.cz

Sestava Bohemians 1905: Machala, Šivec, Breburda, Višvader, Peterka, Vostarek, Buneš, Osmančík, Lupač, Vavruška, Koubek, Kuchař, Jaroš, Třešňák, Velek, Hájek.
Hráči Bohemky vstoupili do zápasu dle pokynů trenéra,a od první minuty jich bylo plné hřistě. Snaha o aktivní hru byla korunována první brankou již v 5 minutě a to po kombinaci tří hráčů na jeden dotek. V 10 minutě vymyslel individuální aci ze středu hřiště kapitán Jaroš, a na poločasových 2:0 dorážel Velek.Bohemka skvěle napadala domácí hráče hned po jejich rozehrávce a díky tomu se domácí téměř nedostávali do ohrožení náší branky. A když hrozilo potencionální nebezpečí, byl vždy skvěle připravený brnkář. Ihned po přestávce nařídil rozhodčí proti našemu mužstvu penaltu, kterou ovšem domácí neprměnili. Ve 40 minutě po rychle rozehraném rohu dorážel hlavou do branky na 3:0 Vavruška. A nejkrásnější akce zápasu přišla v samotném závěru kdy po rychlém brejku a krásné kombinaci 3 proti 2 dával pohodlně Koubek do prázdné brány na konečných 4:0.

www.fkadmira.info

Po dobrém výkonu v minulém kole jsme nastoupili doma proti klokanům. Zápas jsme začali vlastním gólem po soupeřově centru před bránu již v 5. minutě.Kluci začali být nervózní, nepřihrávali si ,neobsazovali soupeře. Výsledkem byl druhý gól v naší síti v 10. minutě, po rychlém útoku hostí se naše obrana nestačila vrátit.Druhý poločas jsme začali náporem,hra se vyrovnala a i klokani se začali dostávat pod tlak.Snížit jsme mohli hned ve 4. minutě,ale pokutový kop jsme neproměnili. I nadále jsme se snažili,leč soupeř byl o něco rychlejší a fotbalovější,naši kluci to nahrazovali bojovností. Ale opět to byli hosté,kteří po rohu zvyšovali už na 0:3. Naše snaha k ničemu nevedla,soupeř ještě v závěru po pěkné kombinaci zvyšoval na 0:4. Sice jsme vysoko prohráli, ale s tímto soupeřem se určitě dalo hrát,jeho góly padali po našich chybách a nedůslednosti. V příštích zápasech musíme přidat, více se vyhecovat ,určitě na to máme!Také je škoda,že jsme hráli na umělce,ač v rozpisu byl trávník na Admiře. Nepršelo,trávník byl perfektní, určitě by mu třicetikiloví kluci neuškodili!!!Ať se nad tím kompetentní osoby zamyslí…

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář