Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bohemians - Žižkov 6:8 (2:5)

16. 5. 2010

Bohemians 1905 - FK Viktoria Žižkov    6 : 8   (2:5)
Sestava:
Dlabola - Barvíř, Luhan, /Kočandrle/ - Krivosheev, Kubr, Bartoň /Grozdanič, Šmejkal/ - Livora, Plucha /Malý, Zavřel/. Branky: 2´, 25´+ 38´ Bartoň, 1´Livora, 6´ Luhan, 23´ Plucha, 44´ Malý, 51´ Krivosheev.
Přestřelka va Vítkově
Komentář utkání:
Chladné nedělní dopoledne muselo zahřát. Na hřišti Bohemians 1905 se hrál výborný fotbal plný krásných branek, osobních soubojů, ale i hrubých chyb. Prostě fotbal jak má být! Do začátku utkání Viktoriáni vlétli po hlavě - 16. vteřina a Martin Livora doráží střelu Krivosheeva 0:1. Vzápětí Kubr naráží Bartoňovi a je to 0:2 ve 2minutě! V 6. min. Venda Luhan po rohu prostřeluje brankáře domácích 0:3!!.
Poté přišel chvilkový výpadek a Bohemáci snížili na rozdíl branky. Ale ve 23. min. Tom Plucha a ve 25 .min. „Bárt“ Bartoň uklidnili hru na poločasových 2:5.
O přestávce jsme nabádali tým ke stejnému výkonu jako v 1. půlce, ale opak byla pravda. Bohemka na nás vlétla a během 12. min vyrovnala na 5:5. Ale opět Bárt Bartoň po přihrávce Krivosheeva zvyšuje na 5:6. Hrál se SUPER FOTBAL. Bohemka neproměnila několik tutovek, Viktorka spálila co se dalo. Ve 44.min po akci Kubr, Livora, Plucha doráží D. Malý na 5:7. Ale vzápětí hráč Bohemky Kuchař z přímého kopu z 25 metrů vymetl šibenici 6:7. Hra od brány k bráně nepřestávala.
V nastavené minutě sebral Míra Krivosheev balon před vlastní bránou a po sólu přes celé hřiště zakončil na konečných 6:8 . Za první půli a hru, kterou v ní předváděli musíme hráče pochválit, avšak za extrémně rozdílné nasazení v určitých fázích hry, způsobené uspokojením z vysokého vedení musíme některé i pokárat.
Trenéři: M. Segmuller, J. Dobrovolný, M. Barvíř

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář