Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krč - Žižkov 8:2 (3:1)

4. 5. 2010

Kdyby naši hráči nehráli ještě za žáky, dalo by se napsat, že jejich výkony jsou jak noc a den. V tomto věku by to nebylo nic divného.

Po vyčerpávající neděli, kdy někteří hráli jak za MŽ tak za SPŘ –A, dostali hráči v pondělí volno. Hlásili se na Krči trenérům s odhodláním odehrát utkání s nejlepším týmem jara se vztyčenou hlavou. V zimním období se podařilo Žižkovu velmi kvalitně doplnit mužstvo. Mohl tak zaútočit na přední místa v tabulce. Dosavadní výsledky naznačují, že jde o nejlepší tým v soutěži. My máme ale také pár individualit, které mohou ještě zamíchat s horní polovinou tabulky. Bude jen záležet kolik únavy bude v jejich nohou. Okurky nemají tolik hráčů ročníku 99 a při zápase 11 na 11 by neuspěli, ale na malé hřiště se hostům mohli postavit jako vyrovnaný soupeř. Borečkové měli lepší vstup do zápasu a ujali se dvougólového vedení. Snížení přišlo z ojedinělé akce, spíše chybě. Možná by to někoho položilo, ale další úspěšné akce rozhodly o tom, že ještě nějaký ten týden budeme někomu překážet na 2. místě.
TRENÉŘI: V zápase se utkalo takové béčko Slávie. Na obou stranách se objevili „nepotřební“. Hrál 2 tým se 3 týmem z tabulky a podle toho utkání také vypadalo. Hrálo se rychlé, tvrdé, kombinační a hlavně gólové utkání. Okurky zahráli to, na co mají. Určitě se hrou bavili stejně tak jako na pozápasovém plavání (no tedy spíše blbnutí). Moc jsme chtěli uspět proti týmu, který má podle nás nejlepší 99 ze všech v soutěži. Sparta 00 nemá takové hráče, ale soutěž vyhraje a zaslouženě. Jako nejmladší mají největší předpoklady. V turnaji, který Borečky čeká o víkendu, už o nic nejde. Pohled na turnaje, kde o úspěchu a neúspěchu často rozhoduje krátký časový úsek, nebereme moc vážně, ale pozvání bereme jako poctu. Za takovými zápasy někteří cestují hodně daleko. Opět mrzí zahození dalších gólových příležitostí především v úvodu utkání. Deset gólů by před zápasem nečekal nikdo, ale když ta šance byla, je potřeba ji využít. Přáli bychom Žižkovu výhru v turnaji. Oni nám přenechali druhé místo, my jim to vrátíme v jejich turnaji, tak možná bude zas přemýšlet a spekulovat tabulkář……

Branky: 15´ Zavřel, 44´ Krivosheev.

Zpátky na zem !!!
Komentář utkání:

V předehrávce 18. kola jsme utrpěli na půdě druhého celku pražského přeboru vysokou porážku 8:2. Herně i fyzicky vyspělejší soupeř nás zatlačil před vlastní bránu hned od prvních minut. Snad nejmarkantnější rozdíl mezi oběma celky byl v rychlosti. Na kombinaci s fotbalovostí a perfektního pohybu bez míče naši kluci hledali recept horko těžko. Na bleskové dvoubrankové vedení domácích jsme zareagovali samostatnou akci H. Zavřela, avšak Krč stačila do přestávky ještě jednou skórovat.
Druhá půle se odehrávala v podobné režii, jako ta první. Rozjetý parní válec domácích se zastavoval těžko. „Vlažný“ pohyb záložníků (téměř všech) podpořený nedůsledností a slabým důrazem obránců zapříčinil vysokou porážku, ze které si nemůžeme vzít nic jiného, než ponaučení. Druhou branku hostí v závěru přidal po jednoduché, nicméně velice pěkné akci Mirek Krivosheev.
Těžko hledat příčinu toho, proč kluci nehráli tímto způsobem, který jim vyhovuje, po celou dobu.
Jan Dobrovolný, trenér

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář