Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dukla - Motorlet 3:12 (2:6)

9. 5. 2010

Důležitý krok k záchraně
18.kolo – Přebor starších přípravek - Neděle 9.5.2010 8:30 – přír.tráva Juliska
Dalším naším soupeřem byl tým Dukly Praha, která je stejně jako my namočena v sestupových vodách. Byl to tedy vlastně souboj o šest bodů. Ačkoli výsledek mluví jednoznačně, úvod utkání rozhodně jednoduchý nebyl a na naše první dva góly dokázal soupeř vždy včas odpovědět a srovnat krok. Nakonec jsme se ale přeci jen brankově odtrhli a utkání v klidu dohráli. Velký dík patří domácím za to, že jsme měli možnost odehrát utkání na přírodní trávě slavného stadionu na Julisce.

Bylo dobře, že jsme mohli na přírodní trávě hrát a to i přesto, že to byla pro kluky přeci jen velká změna. Vždyť na přírodní trávě jsme letos odehráli tolik utkání, že by se to dalo spočítat na prstech jedné ruky. Však také vázla kombinace, přihrávky byly nepřesné a hlavně pomalé. Tráva byla navíc mokrá, takže také zpracování míče byl pro některé hráče oříšek. Do vedení jsme se dostali díky chybné rozehrávce soupeře, když Fanda Vondrák sledoval rozehrávku brankáře, míč lacino získal a poslal ho do prázdné branky – 0:1. Rychlá branka nás ukolébala, a při bránění ve vlastním pokutovém území jsme nebyli příliš důrazní. Míč jsme nedokázali vyvézt a tak přišla střela a srovnání stavu na 1:1. Vedení nám mohl zajistit po přihrávce Fandy Vondráka Lukáš Lehner, ale střela z dobré pozice byla nepřesná a slabá. Smůlu jsme měli při střele Ondry Rady. Míč se za zády brankáře odrazil od jedné tyče do druhé a ven z branky. Teprve po centru Tomáše Vacka se prosadil Matyáš Kozák – 1:2 a opět jsme vedli. Jenže opět ne na dlouho. Rychlý průnik a střela Dukly z pravé strany znamenala srovnání stavu na 2:2. Filip Houba se pak prodral středem a dobrá střela jen těsně minula branku. Vedení nám zajistil střelou zleva až Fanda Vondrák – 2:3. Ondra Rada pak odraženou střelou zvýšil na 2:4, a když po rohu Matyáše Kozáka se štěstím dotlačil míč do sítě Vašek Šíl, získali jsme bezpečný náskok 2:5, který ještě do poločasu vylepšil Filip Houba opět po rohu Matyáše Kozáka – 2:6.

Ve druhém poločase jsme si chtěli náskok pohlídat a když Martin Ambler krásně přihrál Fandovi Vondrákovi a ten zvýšil již na 2:7, bylo vše jasné. Fanda pak opět obral rozehrávajícího brankáře Dukly o míč a upravil na 2:8. Střelu Matyáše Kozáka brankář vyrazil, ale Tomáš Vacek míč zavěsil do branky po deváté – 2:9. Ondra Rada se pak prosadil střelou zprava – 2:10, a vzápětí si to jako přes kopírák zopakoval – 2:11. Na tucet gólů zarovnal skóre po průniku středem a prudké střele Vašek Šíl – 2:12. Poslední slovo měl soupeř, když po faulu našeho brankáře a ponechané výhodě, uklidil soupeř míč do prázdné branky – 3:12.

Bylo to důležité vítězství, ale boj nekončí, a o další body se musíme rvát i v dalších utkáních. A všichni víme, že ta rozhodně nebudou tak jednoznačná jako náš souboj s Duklou.

Sestava: Lisičan, Velek – Ambler, Jelínek, Breza, Eckhardt, Lehner, Houha, Šíl, Houba, Kozák, Vondrák, Vacek, Rada.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

vysoká prohra

(bbbbxuchuiyxvguidgcvi, 10. 5. 2010 15:06)

to je prohra duklo co ha ha ha ha ha ha ha ha