Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žižkov - Podolí 2:1 (1:0)

29. 4. 2010

Nominace: Dlabola, Doležel - Fotr, Barvíř, Luhan, Kočandrle - Kubr, Livora, Bartoň, Plucha, Dobiáš, Šmejkal - Melnikav, Zavřel, Krivosheev, Malý.
Branky: 10´Zavřel, 50´Bartoň
Komentář utkání:
V horkém čtvrtečním odpoledni jsme předehrávali domácí utkání 17. kola v němž jsme se „poprali“ o tři body se Slavojem Podolí. Více než fotbalového umu předváděli obě strany (zjevně ovlivněné úmorným vedrem) urputný souboj o každý míč ve středu pole s minimem šancí. Klukům z Viktorky se zdaleka nedařilo jako tomu bylo v minulých zápasech. Vázla kombinace a zdaleka se nedařilo ani individuálně, jak by si asi někteří hráči představovali. Přísnější měřítko by v tomto zápase snesli, minimálně za přístup, brankář Matěj Dlabola, jenž se blýskl několika výbornými zákroky, Martin Livora, který toho v utkání naběhal snad za dva hráče a soupeři nedaroval ani centimetr čtvereční hrací plochy a střelec rozhodující branky, která padla snad v poslední vteřině, Dan Bartoň.
Úsilí nelze upřít ani ostatním hráčům, ale jak bylo řečeno do ideálních výkonů měli dnes daleko. Sami hráči si vlažného výkonu byli vědomi. Při závěrečné děkovačce všem přítomným fanouškům slíbili, že následující utkání bude úplně o něčem jiném.
Jan Dobrovolný, trenér

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář