Jdi na obsah Jdi na menu
 


Motorlet-Sparta 3:5 (0:2)

28. 4. 2010
BRANKY:  Fortelný 3, Trávníček, Oulický
NENOMINOVÁN:Omar
OMLUVEN:Peričevič, Alexandr

8
střela Fortelného se odráží od obránce domácích
do branky 0:1
19
Oulický z rohového kopu našel hlavu Trávníčka 0:2
37
dlouhý výkop brankáře Tomáše z voleje trefuje
Fortelný 0:3
38
opět Fortelný po přihrávce od Trávníčka střílí
branku 0:4
40
pěkný střela Oulického do šibenice 0:5
44
po standartní situaci se k odraženému míči
dostal útočník domácích a snížil 1:5
46
ze ztráty míče uprostřed hřiště přechází
Motorlet do rychlého protiútoku a dává
druhou branku 2:5
49
špatnou pětiminutovku zakončují domácí po
zmatku v obraně a nepřesnému odkopu
brankáře dalším gólem 3:5

Po několika nemocích a zraněních jsme si půjčili na utkání
Fortelného, který
nám pomohl svým přehledem a střelbou. Domácí
si do 35. min. nevypracovali
žádnou brankovou příležitost a
tak na malém hřišti kde míč často létal
nad hlavami hráčů jsme
si v pohodě kráčeli k hladkému vítězství.
Při
protáčení postů se začali kupit chyby a do té doby neškodní
domácí útočníci
najednou v krátké době vstřelili tři branky.
Do konce zápasu již ale zbývalo málo
času a tak malá koncentrace v
závěru utkání se nám nevymstila. Alespoň
naši hráči udělali
radost domácímu publiku..........

Soupeři jsme výhru příliš nezkomplikovali
17.kolo – Přebor starších přípravek - Středa 28.4.2010 17:00 – UMT Klausova
Vzhledem k naší účasti na sobotním turnaji Admiry Praha, jsme si domácí utkání předehráli již ve středu. Na utkání jsme vzhledem k nastalým okolnostem dali příležitost ukázat se téměř všem našim hráčům roč.2000. Sparta se sedmibodovým náskokem vede tabulku

přeboru, přesto jsme se ale chtěli pokusit o bodový zisk. Vždyť i na podzim se nám to podařilo. Zápas se nám ovšem herně nepovedl a výsledek to jenom podtrhnul. Naše hra byla po většinu utkání bez nápadu, plná nepřesných přihrávek a pohyb hráčů bez míče téměř neexistoval. Hráči většinou startovali na přihrávku až ve chvíli, kdy míč letěl a výsledek byl ten, že jsme u všeho byli až jako druzí. Teprve v závěru utkání, kdy jsme sestavu zúžili, jsme se dostali do hry, ale na zvrat již bylo pozdě.
Sparta zahájila utkání jak se na favorita sluší a držela míč na svých kopačkách. Přesto jsme se po pár minutách dostali před její branku, ale bez výraznějšího zakončení. A tak otevřel účet zápasu soupeř. Před naší brankou vznikl závar, dvě střely soupeře se nám ještě podařilo odvrátit, ale ta třetí tečovaná se přeci jen dostala do branky – 0:1. V dobré příležitosti se pak ocitl Tomáš Eckhardt, ale s jeho slabou střelou neměl brankář vážnější problém. Jenže Sparta další šanci proměnila, když po rohovém kopu nechal Matěj Houška protihráče v klidu hlavičkovat – 0:2.

S naším výkonem v první půli jsme rozhodně spokojeni být nemohli, a druhou půli jsme zahájili snad ještě hůře. Dlouhý míč na sparťanského útočníka, kterého Vašek Šíl nechal vystřelit a 0:3. Když hráče soupeře opět neuhlídal Matěj Houška, Sparta zvýšila na 0:4. Náš útok prakticky neexistoval, nebyli jsme schopni podržet vpředu míč, natož zakombinovat a ohrozit branku. Až zhruba v polovině druhé půle zatáhl míč po pravé straně Tomáš Vacek a předložil ho do čisté gólovky Tomášovi Eckhardtovi, jenže ten netrefil prázdnou branku. Soupeř pak využil další příležitost, když námi nezpracovaný vysoký míč napálil do branky popáté a 0:5 – to už začínal být debakl. Trestný kop Káji Houhy mířil nad branku, a až teprve další standardní situace vedla k našemu gólu. Tentokrát zahrával trestný kop Matyáš Kozák, jehož střela byla vyražena, ale u brankové čáry ho vybojoval Tomáš Vacek a znovu ho po zemi přihrál před branku Tomášovi Eckhardtovi, který ho nyní již uklidil do prázdné branky – 1:5. Hned vzápětí Tomáš Eckhardt kolmou přihrávkou našel Matyáše Kozáka, který šel sám na brankáře, udělal mu dlouhou kličku, ale z úhlu ještě stačil trefit odkrytou branku – 2:5. Tomáš Vacek pak znovu vyslal Matyáše do brejku, ale tentokrát jsme vyšli naprázdno. Poslední gól pak padl po další kolmé přihrávce opět na Matyáše, který trefil brankáře, ale odražený míč pohotově levačkou poslal do sítě Tomáš Vacek – 3:5.

Překvapení se tedy nekonalo a Sparta si vítězství pohlídala. Pro úspěch v tomto utkání jsme udělali opět maximum, ale i to bylo málo. Nezbývá než bojovat dále…

Sestava: Lisičan, Velek – Ambler, Jelínek, Breza, Krejčí, Hora, Houška M., Kalabis, Šíl, Eckhardt,  Houha, Kozák, Vološin, Vondrák, Vacek, Zinhasovič.

Branky: Eckhardt, Kozák, Vacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář