Jdi na obsah Jdi na menu
 


Braník - Bohemians 2:2 (2:1)

25. 4. 2010

Sestava Bohemians 1905: Šivec, Machala - Hájek, Vácha, Lanc, Skandrani - Lupač, Breburda, Vokřínek, Osmančík, Průša, Buneš - Jaroš, Hruška, Tesař, Vavruška

Na Braníku náš čekal velice houževnatý soupeř, a to se potvrdilo hned v úvodu utkání kdy ve 3 min po našem zaváhání v obraně šel soupeř do vedení. Nám se podařilo hned z po rozehrávce odpovědět, a to díky agilnímu Lupačovi, který předložil balon Vavruškovi a bylo vyrovnáno. Za několik málo minut vyrobila naše obrana další chybu, kterou soupeř opět potrestal precizně zahraným přímým kopem. Do poločasu se již stav nezměnil, tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí, V poločase jsme si s hráči v kabině řekli že takhle laxně to nepůjde, přeskupili jsme řady a do druhé půle vstoupili jsko vyměnění. Naše snaha byla odměněna hned v počátku kdy z velké dálky napřáhl Lupač a prostřelil domácího brankáře. V průběhu druhé půle jsme měli několik dalších příležitostí ke vstřelení branky, ale skore se už bohužel pro nás neměnilo. Remíza byla spravedlivá na obě strany.

Chramosta 3 - Macho 7, Moravec 5 - Niederle 7 ( Zeman 7 ), Fencl 8 ( Měchura 3 ), Rosa 6 ( Čumpelík 6 ) - Plass 7 ( Nový 4 ), Beneš 6 ( Figer 4 ).

 Góly a asistence :

3´ Plass Marek ( Beneš Michal ) 1:0,  4´ Vavruška (Bohemians 1905 ) 1:1 , 8´ Fencl Matyáš 2:1, 28´ Lupač ( Bohemians 1905 ) 2:2 .

Dnes jsme měli konečně poprvé v jarní části soutěže možnost nastoupit na naší travnaté ploše. Úvody zápasů máme stejné , a proto nebylo divu, že jsme - stejně jako v minulých dvou zápasech - otevřeli ve 3. minutě skóre, když se krásně pod břevno trefil z voleje Marek Plass. No a protože si pak vždycky během chvilky necháme vstřelit vyrovnávací gól, bylo tomu tak i tentokrát. Již za 40 sekund Bohemka vyrovnala a začínalo se znovu. Naštěstí pro nás jsme tentokrát nepřestali hrát a výsledkem byly další akce. Jednu z nich zastavili hosté v 8. min kousek před vápnem jen za cenu faulu. Mates se z trestňáku trefil báječně a opět jsme vedli. Hrál se celkem pěkný zápas, oba celky se snažili o vstřelení dalšího gólu, ale do přestávky se skóre nezměnilo. O přestávce jsem kluky upozornil, že mají věnovat zvýšenou pozornost předpokládanému náporu soupeře v úvodu druhé půle. Přesto to bylo zbytečné a již ve třetí minutě trestuhodně nechal Petr Rosa svého protihráče v klidu zamířit a vystřelit. Bohužel pro nás tato nepříliš prudká střela " z půl kilometru " prošla Chroustovi mezi nohama !!! až do sítě a bylo vyrovnáno - 2:2. Takže stejně jako minule na Xaverově jsme nabídli soupeři vyrovnání laxností při bránění i dnes.  V dalším průběhu zápasu chtěli oba celky strhnout vítězství na svou stranu, ale to se již nikomu nepovedlo. S výkonem , který jsme dnes předvedli, jsem vzhledem k minulým zápasům , spokojen. Klukům se vrátila bojovnost a bylo vidět, že chtějí hrát. Z tohoto důvodu byla škoda, že jsme nevstřelili kýžený třetí gól. Vzhledem k průběhu zápasu však považuji remízu za spravedlivé vyjádření toho, co jsme dnes na hřišti viděli.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář