Jdi na obsah Jdi na menu
 


Admira-Motorlet 3:3 (2:1)

24. 4. 2010

Po prohře na Tempu jsme přivítali Motorlet,soupeře,proti kterému se nám docela daří. První půle byla vcelku vyrovnaná,žádný tým si nevytvořil jasnou brankovou příležitost.Až ve 23. minutě po pěkném zatažení Tomáše přišla prudká přihrávka před branku,kde ji Lukáš přesně nasměroval do brány.Hned v další minutě zvyšoval střelou od půlky do horního rohu branky Matěj. Škoda rychlého zkorigování ještě do poločasu,soupeř snižuje na 2:1.

Druhou polovinu jsme začali vlažně ,po dvou chybách Motorlet rychle otáčí skóre ve svůj prospěch.Přidáváme na důrazu,rychlosti,ale vyrovnání stále nepřichází.Až několik minut před koncem vyrovnává svým druhým gólem Matěj na konečných 3:3.Zápas,který jsme dobře rozehráli skončil asi spravedlivou remízou.

 

Nic neřešící remíza.
16.kolo – Přebor starších přípravek - Sobota 24.4.2010 8:45 – UMT Admira
Již několik kol před koncem je prakticky jasné, že o dvě sestupová místa si to rozdají čtyři mužstva. Dukla, Aritma, Tempo a bohužel i my. V předchozím kole Tempo porazilo 1:0 právě našeho soupeře Admiru, a proto jsme potřebovali i my naplno bodovat. Jenže ještě než zápas začal, museli jsme řešit nečekané problémy. Z nejrůznějších důvodů nám pro tento veledůležitý zápas vypadlo hned pět hráčů, se kterými se do utkání počítalo. A protože jsme po minulém utkání chtěli zúžit sestavu, a nenasadit dvě kompletní sedmičky, byl to velký problém, protože například o neúčasti tří důležitých hráčů bylo rozhodnuto den před utkáním. Naskočit tak museli tři hráči, kteří šli do sestavy poprvé. A výsledek je takový jaký je…

K utkání se nedostavil rozhodčí a tak se muselo losovat. Los jsme „vyhráli“ a tak na nás připadla nevděčná role soudcovat utkání. Zápas jsme zahájili nesoustředěně a rozháraně. Nesehranost nových hráčů prostě musela být znát. A tak Admira zahrozila tečovanou střelou a poté dokonce samostatným průnikem, který bravurně zlikvidoval Martin Lisičan. Až poté jsme měli výhodu trestného kopu, který však byl sražen na roh. Bohužel tento, i následný roh byl zakončen střelou nad. A do té doby naší největší šanci po centru Lukáše Lehnera zakončil Kája Houha střelou do brankáře. Po další šanci Admiry už se skóre měnilo. Na levé straně přišel rychlý brejk, centr po zemi a nechytatelná střela z první přesně k tyči – 1:0. A za chvíli bylo ještě hůře. Martin Lisičan vykopával dlouhý míč, Matyáš Kozák jej chtěl z první sklepnout do strany, ale pouze ho přihrál na kopačky protihráče, který míč snad z poloviny hřiště napálil do tyče tak, že letěl téměř po brankové čáře, aby zapadl za druhou tyč – 2:0. Do poločasu se nám však ještě podařilo snížit. Matyáš Kozák vybojoval míč na pravé straně u brankové čáry a vrátil ho před branku, kde ho z prvního doteku napálil do sítě Vašek Šíl – 2:1.

Druhý poločas jsme zahájili o mnoho lépe. Po rohovém kopu, míč brankář vyrazil, a Kája Houha ze dvou metrů vystřelil nad branku domácích. Admira odpověděla střelou podél levé tyče. Ale pak utekl zprava Martin Bedrna a střelou k tyči srovnal na 2:2. A prakticky z následné a velmi podobné akce nám Matyáš Kozák zajistil vedení – 2:3. Pak jsme předvedli asi nejhezčí akci zápasu. Byla to kombinace na jeden dotek od Kuby Sedláčka přes Martina Amblera na Matyáš Kozáka. Ten mohl ještě přiťuknout Martinovi Bedrnovi, který by míč uklízel do prázdné branky, ale volil střelu a ta mířila jen do brankáře. V těchto chvílích jsme kontrolovali vývoj zápasu, a po dalším rohu měl příležitost Kája Houha a po něm Vašek Šíl, ale střely si do sítě cestu nenašly. S blížícím se koncem zápasu však začala Admira hrozit a to nejprve střelou zdálky těsně nad branku a poté z vyložené šance střelou vedle. Zbývaly asi čtyři minuty do konce utkání, když soupeř zahrával rohový kop, který mohli tři naši hráči odklidit do bezpečí, ale přesto následovala střela k tyči a bylo srovnáno – 3:3. Ještě v posledních vteřinách jsme se pokusili strhnout vítězství na svou stranu, ale střelu Honzy Chaloupky brankář bez problémů chytil.

Závěrem snad jen jednu poznámku. Byla to naprosto zbytečná komplikace a ztráta bodů, přestože  nominovaní hráči na hřišti odvedli dobré výkony.

Sestava: Lisičan – Ambler, Bedrna, Chaloupka, Breza, Šíl, Eckhardt, Lehner, Houha, Kozák, Sedláček.

Branky: Šíl, Bedrna, Kozák

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář