Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žižkov - Braník 4:1 (2:1)

17. 4. 2010

www.fkvz.cz

Komentář utkání:
Utkání ve kterém jsme chtěli odčinit ztrátu bodů z Julisky začalo minutou ticha k uctění památky letecké katastrofy z minulého víkendu. Koncem týdne vypadli vinou nemoci z nominace na utkání v dobré formě hrající Patrik Kočandrle a Filip Grozdanič – jako náhradou byl dodatečně povolán Adam Šufliarský, který se na konečném výsledku podepsal nemalou měrou.
Prvních pět minut jsme marně dobývali bránu hostů, které jsme téměř nepustili na naši polovinu hřiště. Inu jak se říká, nedáš – dostaneš. Při nakopnutém míči oba defenzivní hráči neodhadli dráhu letu míče a díky pohybu obou beků vpřed již na nabíhajícího útočníka hostů nestačili – 0:1! Naše kluky však úvodní branka nepoložila. Naopak začali ještě lépe kombinovat a tlačit se před bránu hostí. Odměnou jim bylo poločasové „otočení“ výsledku na 2:1. O zvrat se svým dalekonosným lobem postaral Honzík Zavřel a přesnou hlavičkou Vláďa Melnikav.
Druhá půle už byla až na závěrečnou šanci hráčů Braníku zcela v naší režii. Třetí branku přidal po překrásné kombinaci Míra Krivosheev, když si nesčetněkrát narazil s Míšou Kubrem. Pět minut před koncem završil přesnou trefou skóre Tomáš Plucha.
Velice sympatickému výkonu kluků jistě napomohla i perfektní atmosféra, kterou vytvořili všichni přihlížející rodiče. Děkujeme!!
Jan Dobrovolný, trenér

www.abcbranik.cz

Chramosta 5 - Macho 6, Moravec 6 - Zeman 5 ( Figer 2 ), Fencl 3 ( Niederle 2 ), Rosa 3 ( Čumpelík 3 ) - Plass 3 ( Červinský 3 ), Beneš 3 ( Macháček Filip 2 ). 

Góly:  3´Plass Marek ( Zeman Ondřej ) - 0:1  -

 V dalším jarním utkání jsme opět zůstali za svými možnostmi a vlastními chybami umožnili dobře hrajícímu domácímu týmu zvítězit. Stejně jako minule s Podolím jsme šli zhruba po třech minutách hry do vedení. Poté ještě Michal neproměnil své 100% šance, když šel sám na brankáře a trestuhodně své příležitosti zahodil. Poté kluci přestali hrát a prakticky se nenašel nikdo, kdo by na sebe chtěl vzít trochu zodpovědnosti. Domácí toho dokázali využít a zaslouženě vyhráli.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář