Jdi na obsah Jdi na menu
 


Motorlet - Krč 1:6 (0:2)

17. 4. 2010

 

www.fotbal-motorlet.cz

Mohli jsme jen překvapit, ale nestalo se…
15.kolo – Přebor starších přípravek - Sobota 17.4.2010 9:00 – UMT Klausova
Při pohledu na průběžnou tabulku, a po zkušenostech z podzimního vzájemného duelu, kdy jsme se téměř nedostali přes půlku hřiště a prohráli jsme 0:6 bylo jasné, že nás čeká těžká odveta. I přesto jsme však chtěli překvapit, a to jak zlepšením hry, tak i třeba bodovým ziskem. Ačkoli je výsledek jednoznačný, přesto se alespoň to první podařilo. Ale protože jsme v situaci, kdy je každý bodík dobrý, je naše radost z předvedené hry přeci jen trochu smíšená. Soupeř vyhrál zaslouženě. I když jsme rozdíl v kvalitě obou týmů od podzimu snížili, stále ještě existuje, a  hráči Krče jsou přeci jen stále dál. V utkání se tento fakt projevil jak v soubojích jeden na jednoho, když hráči soupeře díky dobré práci s míčem dokážou obejít protihráče, tak například i v úspěšnosti proměňování šancí. A to i přesto, že Martin Lisičan v naší brance podal velmi dobrý výkon.

Utkání bylo zahájeno minutou ticha za oběti polského leteckého neštěstí. Hned od úvodních vteřin se pak Krč snažila vzít osud zápasu do svých rukou. V úvodu sice první střelu vytáhl Martin Lisičan na tyč, ale pak jsme poměrně dlouho drželi bezbrankový stav. Jenže  ve 12.minutě přišla další tvrdá střela, kterou Martin vyrazil a dorážce zblízka už zabránit nemohl – 0:1. Nemuselo být tak zle, protože na pravé straně si stahovačkou obešel soupeře Adam Kalabis, Kryštof Kněžínek odcentroval a Filip Houba hlavou trefil břevno ! Převaha soupeře v této části hry nebyla již tak výrazná, ale přišel rychlý protiútok zakončený další tvrdou střelou, kterou Martin Lisičan s námahou vyrazil jen před sebe a dobíhající hráč soupeře opět dorazil – 0:2. Následovala naše šance. Napravo se tentokrát kličkou zbavil soupeře Matyáš Kozák, odcentroval, Tomáš Eckhardt střelou překonal brankáře, ale na brankové čáře stál ještě obránce, který míč odkopl do bezpečí. Pak musel náš brankář vytáhnout další parádní zákrok proti tvrdé střele, a v závěru první půle jsme se ještě připomněli slabou střelou Lukáše Lehnera, která byla sražena obránci, a Vašek Šíl pak již sice střílel tvrdě, ale nad branku soupeře.

Stav 0:2 o poločase nebyl tak beznadějný a hlavně v šatnách z kluků sálalo odhodlání ještě s výsledkem něco udělat. Jenže naše snaha v úvodu druhé půle končila před pokutovým územím, a když po další střele Krče Matěj Houška příliš otálel a včas neodklidil míč z území před naší brankou, soupeř se lehce dostal do tříbrankového vedení – 0:3. Vzápětí jsme však mohli výsledek vylepšit, jenže Fanda Vondrák zleva napálil pouze vzdálenější tyč. Když pak Martin Lisičan vyrazil další střelu a nekrytý hráč soupeře doklepl do sítě a zvýšil na 0:4, nebylo z pohledu výsledku co řešit. Sice hned vzápětí Filip Houba povedenou střelou k tyči snížil na 1:4 a naši kluci na chvíli ožili, jenže pak centr po zemi zleva podklouzl Filipovi Houbovi  pod nohou a na zadní tyči uklízel míč do sítě osamocený hráč Krče po páté – 1:5. V závěru pak ještě chyboval při rozehrávce obránce Martin Ambler a soupeř trestal – 1:6.

Utkání se všem divákům muselo líbit. Naši hráči za své výkony dostali vesměs vysoké známky, ale bodíky stále chybějí, takže nesmíme podcenit žádný ze zbývajících zápasů.

Sestava: Lisičan – Ambler, Jelínek, Houška M., Breza, Šíl, Eckhardt, Lehner, Kněžínek, Kalabis, Houha, Houba,  Kozák, Vondrák, Rada,

Branka: Houba

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář