Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dukla - Aritma 1:3 (1:2)

28. 3. 2010

www.fotbal.comm-res.com

Derby Prahy 6, maximální nasazení, zasloužená výhra pro nás... 

Branky: vl, Palivec, Maršál Kuba 

 Nedělní dopoledne, po změně času trochu dříve, počasí, tak akorát na parádní fotbal.  Trochu jsem doufal, že nás armádní velitelé pustí na hlavní hřiště, ale prý ho šetří pouze na utkání A týmu a B týmu.  Škoda, UMT na Julisce je krátká, bylo jasné, že se bude hrát kontaktní bojovný fotbal. 

Sestavu jsme nechali stejnou jako při vítězném začátku s Bráníkem tzn. 5+1 z ročníku 1999 a od nás také 5+1. Hned po začátku bylo jasné, že bude rozhodovat rychlost v akci s míčem, pohyb, bojovnost. Šíma a Kuba Řízek opět spolu na obraně potvrdili, že nemáme v současnosti lepší obránce s aktivním přístupem, zapojením do hry, a důrazem. Hrálo se převážně na straně soupeře, kombinovat se nám dařilo hlavně na levé straně, Ondra+Dáda, po jedné jejich akci, kdy Ondřej prostrčil Dádovi do ulice přišel faul v pokut. území, následná penalta a kuriózní vlastní gól, 0:1. Soupeř vyrovnal po cca 5 min, kdy se jeden z jejich kvalitních útočníků protáhl mezi našimi beky a podél Honzy Bočka vyrovnal. Vše se rozhodovalo ve středu hřiště, pokud Honza Mareš neztratil, dominovali jsme. Do půle se nám podařilo opět vést, Ondřej zleva našel Dádu a 1:2. 

V druhém poločase, se výrazně zlepšili oba kluci Maršálnici, Honzík přidal na důrazu a pressingu, Kuba zatápěl jednomu z vyšších obránců soupeře. Zvýšili jsme vedení, po akci Ondřej, Tom, Honza Maršál si Kuba vyběhl od beka a prostřelil soupeřova golmana. Začli jsme hrát výrazně volněji, Dukla se dostala do tlaku, měla i příležitosti, ale David nás podržel. Na druhou stranu, my měli dát také min. 2 goly po akcich Dády a Kuby Douibiho. Brankou měla určitě skončit dorážka Honzíka Maršála,, trefil pouze tyč. 

Dukla se snažila, ale marně, do vážnější šance už jsme jí nepustili, utkání jsme si pohlídali. 

 Hodnocení: 

David nás opět podržel, nezaváhal ani jednou, jistý při pokrytí centrů. 

Honza za gól nemohl, jinak jistý, učí se. 

Kuba plus Šíma vzadu, pro mne famozní beci,od Kuby snad jen trochu více aktivnější rozehry a zakládání akcí. 

Kluci v záloze makali, škoda, že Honza a Ondřej po samostatných akcích nezakončili přesněji. 

V útoku zmíním za druhou půli Honzíka, aktivním pressingem a důrazem na unavené beky platil, a Toma, za posledních 10min., to byl starý dobrý Tom, v každém souboji naplno, bojovný, rychlý. 

 Závěr: 

Pro 1999: hrajeme v podstatě jejich soutěž, pokud by hráli přebor od začátku, neměli bychom nyní záchranářské starosti, ale děkujeme, že nás podporují. 

Pro 2000: každý zápas je skvělou zkušeností do dalšího roku, at už dopadne jakkoliv, je to škola proti o rok starším kvalitním hráčům. Vidí přístup kluků z ročníku 1999, výkony, bojovnost, náročnost a možnosti hry. Teď nás čekají 2 nesoutěžní zápasy, kam jdeme pouze s 2000, chceme, aby se vyhráli a předvedli, přebor je náročný, ale pro zachování soudržnosti ročníku 2000 musíme brát více a více hráčů, vrátí se nám to příští rok. Chce to pouze trpělivost a práci v tréninku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář