Jdi na obsah Jdi na menu
 


Admira - Žižkov 2:7 (0:2)

27. 3. 2010

www.fkvz.cz

FK Admira Praha - FK Viktoria Žižkov 2 : 7 (0:2)
Branky: 15´ vlastní, 19´ + 40´ Krivosheev, 35´ (p) + 41´ Šín, 31´ (p) Bartoň, 47´ Livora.
Komentář utkání:
Do sobotního utkání, které provázelo nepříjemné mrholení a zima, nastoupily naše mladé naděje ve zbrusu nových dresech proti Admiře Praha. Nutno podotknout, že klukům přinesly štěstí. V utkání padlo spousta branek a pro oko diváka muselo být poměrně koukatelné.
Prvních deset minut se oba týmy rozkoukávaly a vše podstatné se odehrávalo ve středu hřiště. Poté jsme začali přebírat otěže utkání my. Pohlednými kombinacemi i „drzými“ individuálními průniky jsme zatlačili soupeře do defenzívy. Utkání se zlomilo v 15. minutě, kdy si domácí srazili po rohu Dana Bartoně míč do vlastní sítě. Vlastní branka domácích nás polila živou vodou a probudila v hráčích touhu prosazovat se i nadále. Individuálně se dařilo Mirkovi, který se díky své rychlosti často dostával do slibných příležitostí, které nejednou dotáhl do zdárného konce. V utkání se předvedli v dobrém světle i jiní hráči, např. ve velké pohodě hrál Adam Šufliarský, velkou jistotou v zadních řadách byl tradičně Ondra Fotr, který patřil k nejaktivnějším na hřišti. S velkým přehledem hrál i Lukáš Barvíř, přes kterého snad neprošel jediný útok a hrál znamenitě i dopředu. Střelecké trápení ukončil i Petr Šín, jenž rozvlnil soupeřovu síť hned dvakrát. Ke konci utkání jsme se však nechali ukolébat narůstajícím skóre a domácí nás za nekoncentrovanost dvakrát potrestali. Krásnou tečkou byla trefa Martina Livory, kterého ideálně vyslal do brejku Michal Kubr.
Jan Dobrovolný, trenér

www.fkadmira.info

Po kruté prohře s Bohemkou jsme se chtěli ukázat v lepším světle doma s týmem, se kterým jsme na podzim hráli 1:1 a jevil se“hratelnější“ než výborní Bohemians před týdnem. Až do 16. minuty byla hra víceméně vyrovnaná,poté jsme si po rohu soupeře dali vlastní gól a začali kupit chyby.Soupeř nás potrestal do poločasu ještě jednou brankou. Ani druhý poločas nezačal pro nás dobře, byli jsme všude druzí, hráli bez důrazu a branky v naší síti přibývaly. Až ke konci jsme zkorigovali výsledek brankami Ondry a Matěje, nicméně prohra 2:7 byla krutá, ale zasloužená. Konečně si kluci musí uvědomit,že základem je neodfláknutý trénink, soustředěný přístup k utkání a nehledání chyb na druhých. A výsledky se určitě dostaví.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář