Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tempo - Krč 1:1 (0:1)

21. 3. 2010

www.spartakrc.cz

V úvodním kole na Jaře 2010 jsme necestovali daleko. Tempo je opravdu velice blízko, a tak to byl zápas takového malého derbíčka. Výborné nábory a skvělé místo jsou předpokladem pro skvělý start malých dětí. Tempo jsou příkladným klubem, jak se má s mládeží pracovat. Potenciál je obrovský. Po určité době se jim daří jednou za čas vyprodukovat talent, který odchází do větší kvality a za to jim patří obrovský dík.

Velké kluby by jim měly jednou za čas na oplátku alespoň poděkovat. My jsme tak trošičku stranou, ale za všechny co se na Krči starají o mládež, jim děkujeme za Fantu a nově i Damiána. Na oplátku jsme jim uvolnili Kulicha, který je asi nejlepší v MŽ a odvádí skvělé výkony pro Tempo. Nadále se budeme navzájem sledovat a určitě k nějakým přesunům bude ještě docházet. Jakým směrem bude záležet na přístupu oddílů. Každý rodič, hráč má právo si vybrat klub, kde chce hrát. Někdo může chtít kvantitu a někomu zas vyhovuje kvalita. O naše hráče má zájem Sparta, Slavia, Bohemians, Motorlet a určitě další, a to i přes zaváhání v nějakém zápase.
TRENÉŘI: Představení nových hráčů bude v samostatném článku asi v půlce týdne. Nedělní zápas byl po dlouhé době hrán na přírodní trávě (jinak výborně připravené), ovšem pro Borečky to byla velká změna, stejně tak jako pro domácí. Zmenšení prostoru musí být vyváženo i počtem hráčů. Val před brankou Tempa byl nepropustný. Bušit do plných a ještě být připravený na odkop, aby se zachycovaly brejky, je těžké. Ten kdo utkání viděl a byl statistik, možná by měl přesný počet neproměněných šancí. Když se přidá ještě velké procento štěstí k brankáři domácích, můžete hrát třeba pět utkání a ty góly padat nebudou.Takové zápasy byly, jsou a budou. Okurky chtěli moc, mají přednosti, se kterými se dá pracovat. Nemáme rádi alibisty, a tak můžeme napsat, že víme, že v Přeboru máme nejlepší hráče 99, to neznamená, že soutěž prolítnou jako Barcelóna. Mají daleko větší vytížení než ostatní a nejsou vedený ke hře, která přinese výsledky, ale ke hře která uspokojí diváka. Rychlá práce s balónem může být i o mazlení. Příkladem je toho malý velký hráč Mesi. Nikdo nechce prohrát. Potvrdily to výsledky Žižkova a Aritmy, které porazili špičku Přeboru. Kdyby vždy vyhrávali ti, co si seženou nebo nakoupí výborné hráče byl by fotbal nudnou záležitostí. Takto můžeme víkend co víkend mít občas úsměv od ucha k uchu a nebo žílu k prasknutí. Kdo má sport rád, zůstaňte. Emoce, výhry, prohry k zápasům patří. Ovšem kdo nedokáže po zápase vychladnout, neměl by u jakéhokoli sportu zůstávat. Borečkům a polovičním Okurčičkám děkuji za dárek. Ví, že jim přeji úspěch a sám dobře vím, že takových zápasů ještě bude. Pro nás (nedělní remíza) mrzí více, než ta, kde vás někdo přehraje tak, jako na Podzim Bohemians, které jsme vše ovšem vrátili v zápase na Kačerově.

 www.fctempo.cz

Jarní soustředění v Roudnici nad Labem je u konce a první mistrovský zápas na domácí půdě začal. Na Tempo zavítal soupeř z druhého místa tabulky, Sparta Krč. Po podzimní zkušenosti, kdy kluci SPA podlehli soupeři na jeho hřišti, bylo jasné, že jaro prověří zimní přípravu obou týmů. První půli hry si vychutnali Krčští a odcházeli tak do šaten s jednobrankovým vedením.
 
Do druhého poločasu nastupovali borci SPA s odhodláním silného soupeře donutit alespoň k remíze. To se tedy svěřencům trenéra Hozáka povedlo a vstřelením vyrovnávací branky zachraňují bod. Vzhledem k tomu, že soupeři z tabulky pod Tempem nebyli nijak úspěšnější, Tempáci nadále drží 9. pozici v průbežném pořadí přeboru. Jediným překvapením je výhra Aritmy nad Braníkem 3:2.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář