Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bohemians - Admira 7:1 (3:0)

20. 3. 2010

www.bohemians.cz

Branky: Koubek 5x, Osmančík, Patrik Vala
Sestava [domácí]: Šivec-Hájek,Vostarek,Lanc,Buneš-Lupač,Vokřínek,Kuchař,Průša,Osmančík,Hruška-Tesař,Koubek,Patrik Vala,Denis Vala

V prvním zápase jarní části soutěže jsme přivítali ambiciozní mužstvo Admiry. Do zápasu jsme šli s cílem zvítězit a vkročit úspěšně do dalších zápasů. To se povedlo záhy kdy již ve 3 min vstřelil první branku zápasu Pavel Osmančík. Zápas se odvíjel v bojovném duchu na obou stranách, a v 8 min přišla branka na 2:0 kterou zaznamenal Patrik Vala. Poté Bohemka neproměnila několik dalších slibných příležitostí, tak zahrozila Admira několika šancemi,které ale spolehlivě likvidovala obrana našeho mužstva.Uklidnění na kopačky domácích přinesl v 18 minutě Koubek, který zvyšoval na 3:0. O poločase v kabině zazněl jasný pokyn, neponechat nic náhodě hrát se stejným nasazením a přidat další branky. To vzal doslova Matěj Koubek, který v druhém poločase přidal 4 branky a díky jeho gólové chuti narostlo skore na konečných 7 branek. Všichni si zaslouží pochvalu za předvedený výkon a přístup k zápasu, ktrerý byl na profesionální úrovni.

www.fkadmira.info

V neděli 21.3. jsme sehráli první jarní utkání. Utkání,ke kterému jsme nastoupili po zimní přestávce,kdy jsme hráli jen na celé hřiště.A přechod na půlku byl těžký.Soupeř nás zaskočil rychlým pohybem,na nic nebyl čas,všude jsme byli druzí.Rychle jsme prohrávali 2:0,poté jsme hru trochu vyrovnali, ale třetí gól v 18. minutě stanovil poločasový výsledek 3:0 pro malé klokany.

I po přestávce jsme to byli my,kdo tahal za kratší konec.Výsledkem byly další čtyři branky v naší síti, náš jediný vstřelil Láďa. Ve druhém poločase se hra zbytečně přitvrdila,někteří hráči se víc soustředili na vzájemné oplácení a nadávání. To pak nemělo dobrý vliv na celé mužstvo a fotbal šel bohužel stranou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář