Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slavia - Krč 0:3 (0:1)

15. 11. 2009

Slavia - Krč 0:3 (0:1)

www.spartakrc.cz

Naši soutěž otevírali i uzavírali. Los si tak pohrál s našimi nováčky v soutěži. Borečkové jak proti Braníku, tak proti Slavii nezklamali. Naopak překvapili a stali se tak největším překvapením soutěže.

Určitě nikdo nemůže říci, že hrají jako Vokurky. Za krásného počasí se ve Vršovicích představila mužstva, která hrála o druhé místo v tabulce, a proto se přišli podívat i diváci, kteří se o tuto kategorii zajímají. To že obě pražské S mezi sebou soupeří i v těchto kategoriích není žádným tajemstvím. Ovšem slávistické posily z ročníku 99 nás překvapily. Pro naše to ale bylo o to více zajímavé a motivující. Vývoj utkání pro domácí nebyl přízniví a od druhého poločasu nestřídali dvě sedmičky jako proti ostatním. Možná je to škoda. Bohemka proti nám využila této možnosti a vyplatilo se. Do 16 minuty Borečkové hráli přesně to, co potřebovali. Drželi balón na svých kopačkách a většinu času hráli na polovině soupeře. Pak se domácí chytli dvěmi standardními situacemi, kdy jejich exekutor Vojta byl pro naši bránu vždy nebezpečný. Do konce poločasu se hra vyrovnala a můžeme děkovat Čáslavovi, který svým zákrokem pomohl nejen nám, ale i některým sparťanským rodičům, kterým jde o výsledky. Druhý poločas s náskokem o jednu branku už tady jednou byl i s druhým pražským S a jak to dopadlo. Tentokrát byl rozhodčí přesnější. Nám písknul více rohů, soupeři více přímých kopů. Myslíme si, že by hře prospělo více volnosti a nekouskovat hru. Síla týmu se dá posuzovat spíše po gólech ze hry a ne ze stojatého balónu. Naši patří mezi jedny z nejlepších v zahrávání rohů v Praze a po jednom z nich se jim podařilo vstřelit asi rozhodující branku. Okurky byli po celou dobu utkání u hráčů, kteří nosí červenobílý dres, vždy včas a nepouštěli je do kombinace. Nebezpečný byl pouze Vojta Mareš a to nestačilo. Obě utkání jak proti Braníku, tak proti Slavii se velmi podobala. Ani jedno mužstvo nemůže říci, že před nimi skončil horší. Na podzim to sedlo nám, na jaře může zase někomu jinému. Všem týmům děkujeme, jak nás prověřili. I poslední Aritma hraje skvěle. Soutěž je přínosná.
TRENÉŘI: Závěrečné hodnocení podzimu si necháme na později. Tento týden se poprvé mohlo stát, že nebude naše osmička kompletní. Roláda,Tygr, Fanta byli nemocní (krk, teploty). Ještě se přidal Matěj a bylo zaděláno na velké oslabení. Povolal se tak další hráč b-týmu - Vóža, který mile překvapil. V sobotu čtveřice Mejdlo, Filip, Čáslav, Vóža odehrála celých 50 minut. Jediný kdo odpočíval byl Tučňák, který po dvou neúspěšných výsledcích a i jeho propadáku měl za úkol dotáhnou celý tým k úspěšnému zakončení sezóny. Role vůdce mu svědčí. Slavisté mají dobré hráče, jen byli trochu zaskočeni. Tréninky jsou důležitější než nějaký zápas proti Krči. Všichni se musí fotbalem bavit a udělat pro to vše. Není důležité hrát jen fotbal. I našim říkáme: učte se, sportujte a pak se uvidí. Pochvala Slavistickým rodičům, porážku unesli. Možná že neskončili před Spartou, ale jsou i jiné hodnoty. Vzkaz našim, jste Borečkové. Moc děkujeme za to jací jste. V neděli jsme hráli i za diváky, kteří nás podpořili v době, kdy nebyli výsledky. Věřili nám a podrželi. Snad mají radost a jsou na Borečky pyšní, jak kluci soutěž dohráli.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář