Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žižkov - Tempo 4:1 (2:1)

7. 11. 2009

Žižkov - Tempo 4:1 (2:1). Plucha 2, Smejkal, Zavřel - Kopeš

www.fctempo.cz

Sobotní chladné ráno, sluníčko si ne a ne prorazit cestičku mezi mraky. Kluci se scházejí v 9 hodin na Tempu, aby se vypravili za dnešním soupeřem Viktoria Žižkov na hřiště na Xaverov. Příjemné prostředí, dobrá umělka.

Zápas začíná, kluci z obou týmů se vrhají do soubojů. Ještě se naši kluci nestačili zahřát a ve 4. minutě inkasují první nešťastný gól. Rychlá branka otřásá sebedůvěrou Tempáků a je to znát. Hned v sedmé minutě po chybě v obraně inkasujeme další rychlou branku. 2:0 ve prospěch domácích sráží aktivitu našich útočníků a naopak zvyšuje aktivitu Viktorky. Balón létá od jedné branky ke druhé a v 9 minutě si připisuje první branku Kopeš po asistenci Buzka. Za stavu 2:1 se jde do šaten. Zde probíhá přestávkové “mytí hlav”. Kluci si moc dobře uvědomují důležitost zápasu a také okamžiky, kdy se dopustili zásadních chyb.

Druhý poločas byl zahájen a zdá se, že Tempáci si vzali slova trenéra Hozáka k srdci. Důraz v zakončení však stále chybí. A opět se hraje 4. minuta poločasu a opět inkasujeme. 3:1 je stav velmi nepříznivý a s ubíhajícím časem se naděje na vyrovnání vzdaluje. Obzvláště smutné chvíle zažíváme při pohledu na promarněné šance Jirky Kopeše. Ten se nejméně pětkrát dostane do vyložené šance volající po gólu. Jednou trefí gólmana, pak zase netrefí branku a nakonec orazítkuje břevno. Dnes si tedy vybral smolný den. Aby toho nebylo málo, minutu před koncem inkasujeme čtvrtý gól. Finální hvizd rozhodčího končí dnešní trápení na Viktorce. Nezdařilo se dnes našim barvám zdolat Žižkovskou tvrz. Pohled do tabulky 10.kola napovídá, že 9.místo je nadále naše, vzhledem k porážce SK Motorlet, který nám dýchá s osmi body na záda.

V příštím, posledním kole se doma utkáme s Klokanama z Bohemky. Tam hostuje Matěj Koubek, jeden z našich klíčových hráčů. Uvidíme jak nám proti tomuto silnému soupeři na domácí půdě povede. Držme si všechny palečky co máme.

Sestava:
Staněk,Novotný – Rod, Pavlásek, Šebek, Obuškevič, Buzek, Obermajer, Blažka, Kopeš, Voborský, Hozák, Šamonil,

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář