Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krč - Dukla 6:0 (1:0)

8. 11. 2009

Krč - Dukla 6:0 (1:0)

www.spartakrc.cz

Po Bohemce, která nás jako jediná dokázala fotbalově přehrát, se před zápasem dal cíl pouze jediný. Vrátit se ke kombinační hře ze začátku soutěže. Jen tak je možné soupeře přehrávat. V týdnu se Borečkové vrátili k některým nácvikům i na malé hřiště a možná si připomněli zažité věci. Přechod z malého na velké hřiště je těžký. Přeskakovat ještě složitější.

Náročnost našich 8 hráčů je velká a jen málokdo by to dokázal. Na velké jsou schopni držet krok i s 99 Sparty nebo Slavie a tak věříme, že se jde správnou postoupností. Proti Dukle hráli Okurky opět výborně. V prvním poločase se střídala šance za šancí. Brankář a těžký terén byl velkou překážkou. Jeden gól by nebyl správným měřítkem mezi oběma týmy. Ve druhém poločase se přidala ještě větší lehkost a parádní akce končily pěknými góly. Těch mohlo být ovšem daleko více. Cíl na podzim byl už dávno překonán a toto byla jen další perlička. Slávia se v příštím kole bude chtít přiblížit ke svému konkurentu - Spartě. Nás bude těšit každý gól jako vždy. Každé utkání chceme vyhrát a i ve Vršovicích se o to pokusíme.
TRENÉŘI: Na celkové hodnocení se už těšíme. To nemohl čekat nikdo. Pouze 75 minut z celého podzimu se nepovedlo. To je úžasné a zavazující do jarní části. Za dnešek smekáme. Druhý poločas patřil k nejlepšímu, co kluci umí. Je vidět, že se nestresují. Po Bohemce byli zklamaní, ale v pondělí na atletice už odhodlaní svoje zaváhání napravit. Příjemné bylo koukat na Árčího a Vořecha na pozicích krajních obránců. Bavilo je to a možná se do útoku nebudou chtít ani vrátit. Roláda je zastoupil na jedničku. Otočením míst se opět ukázalo, jak je nutné děti v této kategorii točit všude. Jsou potom schopni růst rychleji ve své kariéře. Tučňák, Fanta,Tygr, Matěj zahráli skvěle. Snad pouze Čáslav se mohl nudit. Možná by někdo čekal co ostatní, ale další už nebyli. Je to opravdu neuvěřitelné odehrát celou soutěž s 8-10 hráči plus ještě zápasy na velké. Okurky-Borečkové nekoukejme na tabulku, pro nás jste jasnými vítězi, i když nezahrajete na Slávce. Klobouk dolů před Vámi! V prosinci si na tréninku zahrajeme jen fotbálek tak jako každý rok. V lednu a březnu si zajedeme na soustředěníčka, dáme nějaký ten turnáječek a pak znovu na ně. Moc děkujeme. Rodiče z jiných týmů, kteří to berou hodně prestižně Vám nemohou přijít na jména a snižují vaše výkony, ale vás musí zajímat hodnocení trenérů, kteří o vás stojí do svých týmů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář