Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bohemians - Slavia 3:4 (1:2)

8. 11. 2009

Bohemians - Slavia 3:4 (1:2). Procházka 2, Žáček, Pek.

www.skslavia2000.cz

Branky:  13.min. Procházka, 18.min. Žáček (Valenta), 32.min. Pek, 40.min. Procházka (Žáček)                    

 Sestava:   Vondráček,Svítil,Žáček,Radimský,Honc,Procházka,Kostka,            
     Valenta, Kratochvíl,Novák,Vaska,Pek,Pátek,Kolář            
 

V sobotu 8.11.2009 jsme sehráli na Vítkově další kolo přeboru starších přípravek s naším sousedem z Vršovic. Toto utkání, bylo pro nás hodně důležité a také jsme se na tento zápas hodně soustředili s cílem naplno bodovat a přiblížit se k čelu tabulky. Začátek utkání a velmi špatný terén napovídal tomu, že utkání bude spíše o bojovnosti a vůli než-li o technické hře. V začátku utkání jsme díky nepřesným přihrávkám ztráceli hodně míče a díky tomu jsme také umožnili soupeři vstřelit úvodní branku zápasu. Kluci však nepřestali hrát a i gól na sebe nenechal dlouho čekat kdy hned po rozehrání jsme se dostali po pravé straně a po centru Michaela Kostky před domácí branku kdy soupeřův golman míč pouze vyrazil před kopačky Robina Procházky který nekompromisně zavěsil a vyrovnal na 1:1. Za nedlouho jsme měli možnost  zahrávat přímý kop Matějem Valentou a díky sklepnutí patou Pavla Žáčka se dostal míč do soupeřovi sítě a tím jsme získali vedení na svou stranu. Skóre 1:2 se již do konce první půle nezměnilo i když v úplném závěru poločasu po pěkné akci a střele Marka Radimského zachránila soupeře před další brankou týč.

Do druhého poločasu jsme opět vstoupili nekoncentrovaní a po velkých chybách v obraně nás soupeř rychle potrestal vyrovnávací brankou na 2:2 a po dalších chybách přidal soupeř i třetí branku do naší sítě a tím se dostal do vedení 3:2. Chvilku už to vypadalo, že nás tato poslední branka zlomí, ale opak byl pravdou a kluci se pomalu vraceli do utkání. Začali si postupně vytvářet šance a po další standartce zahrávané opět Matějem Valentou se podařilo dostat balón za záda soupeřova brankáře kapitánu týmu Honzovi Pekovi který srovnal na 3:3 a tím zavelel k obratu. Po další pěkné situaci z pravé strany se trefil již podruhé Robin Procházka a otočil stav utkání na 3:4 v náš prospěch po nahrávce našeho nejlepšího hráče utkání Pavla Žáčka, který odpracoval celé utkání na 110% čímž nechci nijak poškodit další hráče, kteří však nebyli tak viditelní .Chci tímto poděkovat všem klukům zejména za posledních 10 minut zápasu kdy ukázali co v týmu je.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

strasny

(Tomas, 9. 11. 2009 22:36)

To je cela Slavie, naprosto desiva obrana a nahodne goly, Bohemka hrala daleko lepsi fotbal a pokud ve Slavii bude vyber tymu dle trenera Bartose lepsi uz to urcite nebude