Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žižkov - Admira

14. 9. 2009

Žižkov - Admira 1:1 (1:1). Zavřel - Hrnčíř

www.fkvz.cz

Góly a asistence: 18´ Zavřel
Komentář utkání:
V prvním kole nového ročníku pražského přeboru starších přípravek jsme na Xaverově hostili hráče Admiry. Celé utkání se neslo v duchu dvou rozdílných poločasů. V první půli měli navrch hráči domácí Viktorky, kteří si vytvořili několik slibných šancí, které se bohužel nepodařilo dotáhnout do zdárného konce. Avšak vedení jsme se přece jen dočkali. Z přímého kopu z dobrých 15ti metrů (ne-li více) se parádně trefil, do té doby výborně hrající, Honzík Zavřel. I po této nádherné trefě jsme měli ze hry více. Avšak i dnes platilo známé fotbalové pravidlo - nedáš dostaneš. Po zmatku a slabém důrazu našich obránců se z rychlého protiútoku prosadili i hosté. Brance nedokázal zamezit ani ve výborné formě chytající Matěj Dlabola. Bohužel pro naše běžela třicátá, tedy poslední minuta první půle.
Ve druhé půli naopak zabrali hosté. Svou důraznou hrou našim hráčům nepříjemně zatápěli. Avšak defenzíva Viktorky na rozdíl od útočné fáze fungovala poměrně spolehlivě. Velký podíl na prvním bodu v sezóně měl také Jindra Dobiáš, který nevypustil s urostlejšími hráči soupeře jediný souboj a šel tak všem příkladem – jako správný kapitán. 
Trenér: Jan Dobrovolný

V tréninkovém středisku Viktorky v Horních Počernicích jsme v červnu na E.ON Cupu sezonu končili,v sobotu po obědě začínali prvním mistrovským utkáním pražského přeboru starších přípravek. Se soupeřem,kterého dobře známe a s nímž se nám většinou daří, jsme začali aktivně a převzali iniciativu.Ve 4. minutě střílel Martin Olšovský,další naše útoky táhl Ondra Karel a Matyáš Heinzel. Kluci byli jednak trochu zbrklí,také brankář hostí se činil a tak byl stále bezbrankový stav. Soupeř pravidelně střídal dvě sedmičky, naše základní sestava hrála stále a soupeře k ničemu nepustila. Po našem prostřídání se přece jen soupeř dostával častěji před naši bránu,ale bez zakončení. V 18. minutě Viktorka kopala standartku a bohužel jako už mnohokrát, míč zapadl za Lukinova záda,nic neviděl.Byla to asi první přímá střela na naši bránu a hned gól!Kluci se ale nepoložili a snažili se o vyrovnání, po našem rychlém útoku vyrovnával po skrumáži klasickým bodlem Matěj Hrnčíř.Po rozehrání rozhodčí poločas ukončil.

Druhý poločas jsme opět hráli aktivně, Ondra měl několik dobrých šancí,ale štěstí stálo při soupeři. Jeho obrovskou šanci bravurně zneškodnil několik minut před koncem Lukino v naší bráně.Zápas nakonec skončil remízou 1:1, vzhledem k průběhu zápasu jsme ale body ztratili,na šance jsme jasně soupeře přehráli. Ale na ty se bohužel nehraje. Příště hrajeme doma s Bohemians 1905 doma a pak jedeme na Slavii. Máme se na co těšit.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář