Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slavia - Tempo

14. 9. 2009

 

Slavia - Tempo 2:0 (1:0). Bednařík, Procházka

www.fctempo.cz

Na Slávku se nejezdí sbírat body. To se potvrdilo i dnes, kdy si naši kluci zajeli zahrát první mistrák přeboru. Nádherné teplé počasí dnes vládlo nad Edenem, sídlem pražských Slávistů.

Po úvodním hvizdu sudího, začala honba za mičudou. Tempáci byli dobře připraveni a od začátku zahájili útočnou hru. Slávisté však s úspěchem bořili útočné snahy našich kluků. Hra se přelévala sem a tam. Ve vzduchu bylo cítit napětí a snaha vstřelit první gól. Ani jedné ze stran se to nepodařilo téměř po celý první poločas. Pak jsme si vybrali v 25 minutě velmi slabou chvilku. První střela mezi tyče se nešťastně odrazila od našeho hráče za gólmanova záda. Sešívaní a jejich příznivci jásali. Branku do šatny jsme si mohli přát ze všeho nejméně.

Druhý poločas začali naši kluci dobře. Čas nás tlačil a únava z vysokého tempa zapasu narůstala. Slávisté se snažili kombinací dostat Tempáky pod tlak. Chvílemi se jim to dařilo. Výhodou pro domácí bylo nejen prostředí, ale i dvě kompletní sestavy, které Slávisté střídali. Tempáci měli jen dva kluky na střídání. Únava rychle narůstala a chybka se vloudila při střele na branku ze střední vzdálenosti. Stav s dvoubrankovým náskokem Slávistů definitivně odebral sílu na kontaktní gól z naší strany. Od páté minuty kluci zápas dohrávali tak, aby nepadla žádná další branka do naší sítě. Několik slibných útočných akcí skončilo mimo tyče, jiné v náručí domácího brankáře.

Stav 2:0 z pohledu domácích Slávistů vydržel až do konce utkání. Kluky je třeba pochválit za dobrý výkon na hřišti soupeře, kde byli pod velkým psychickým tlakem.

Sestava: Novotný – Rod, Šebek, Nejedlík, Buzek, Obermajer, Blažka, Staněk, Pekárek, Hozák.

www.skslavia2000.cz

Branky: 25.min. Bednařík, 31.min. Procházka

nominace: Svítil,Bednařík,Honc,Valenta,Pátek,Vaska,Kostka
                Procházka,Radimský,Novák,Štěrba,Čejka,Pátek,Žáček. 

     Milý čtenáři naších internetových stránek. V pondělí navečer náš tým sehrál odložené 1.kolo Přeboru starších přípravek s týmem FC Tempo Praha r.99, které jsme přeložili z důvodu účasti na mezinárodním turnaji ve Vítkovicích a kde jsme skončili na prvním místě.

     Ale zpět ke včerejšímu utkání.Přesto, že jsem se na utkání dostavil o 10 minuty později o to podstatné jsem nepřišel a vidět naše kluky, že se o rok starších kluků nebály a hráli s nimi vyrovnanou hru a ke konci půle jsme, byly lepším týmem na hřišti a kdybychom proměnili i šance které jsme si vytvořili mohli jsme jít do šaten s dvoubrankovým vedením. Michael Kostka tam měl víc než stoprocentní šanci v které neudržel klid v koncovce tak jako se mu to povedlo ve finále turnaje ve Vítkovicích, kde svou brankou vystřelil první místo. Ale kluci se od minutu k minutě zlepšovali a také se dočkali i když v  poslední minutě první půle, kdy se na 1:0  trefil  Filip Bednařík  po chybném odkopu soupeře do šibenice soupeřovi branky.
     O přestávce, jsme kluky pochválili a nabádali i nadále k aktivní hře a snažili se co nejdříve vstřelit druhou branku.A v tomto duchu se kluci pustili do soupeře a zanedlouho se nám povedlo skórovat po brance Robina Procházky a zvýšit na 2:0.To byla v průběhu druhé půle poslední branka utkání a ve zbytku zápasu se toho už moc neudálo. Na závěr můžeme poděkovat všem hráčům  obou mužstev za předvedenou hru a pěkné fotbalové kousky, které dělají fotbal tak krásným.               
 Děkuje trenér a realizační tým.

kanadské bodování:Filip Bednařík 1+0 (1), Robin Procházka 1+0 (1)