Jdi na obsah Jdi na menu
 


Braník - Krč

14. 9. 2009

Braník - Krč 0:2 (0:0). Macho vl., Nussbauer

www.abcbranik.cz

V úvodním utkání Přeboru jsme nedokázali vstřelit svému soupeři ani jeden gól a ztratili zcela zbytečně všechny body. Od úvodu utkání jsme hráli zakřiknutě, vázla souhra i kombinace a prakticky jsme nebyli schopni na hřišti cokoliv vymyslet. Herní projev celého týmu na mě působil tak, jako by na sebe nikdo nechtěl vzít vůdčí úlohu a dát hře myšlenku. Téměř všichni se snažili bezmyšlenkovitě zbavovat míčů okamžitě po jejich převzetí a navíc většinou chybně, přímo na nohu soupeře. Krč si - na rozdíl od nás několik slibných příležitostí vytvořila, naštěstí pro nás stál v naší brance dnes bezchybný Marek, který vše bez problémů pochytal. Ve 39. min padl první gól utkání. Vstřelili jsme si ho sami, když se Šimon snažil hasit chybu v obraně za svého spoluhráče, ale odražený míč nakonec dopadl za brankovou čáru - 0:1. Ve 44. min jsme dostali druhý gól, když dlouhý nakopnutý míč dopředu chybně neodehrál z první Jirka Moravec a nabíhající hráč Krče bez problémů přehodil Chrousta v naší brance. Poté jsme ještě zahrozili po rohových a trestných kopech, ale chybělo více důrazu v soupeřově vápně. Skóre se již do konce zápasu nezměnilo. Nezbývá konstatovat nic jiného, než pogratulovat soupeři, který vyhrál zaslouženě.

www.spartakrc.cz/mladez

Celý ročník odstartoval právě naším utkáním s Braníkem. Jeho výsledky ho předurčují k místům v horní polovině tabulky. Sparta, Slavia a Bohemka hrají o rok s mladšími a tak možná Braník pomýšlí i na medailové pozice. Naše umístění je ve hvězdách. V kompletní sestavě se můžeme komukoli postavit jako rovnocenný soupeř. Při absenci jednoho, dvou hráčů bude problém. Naši nemají za cíl udržet se ve vybrané společnosti, ale budou se snažit úroveň celé soutěže držet vysoko, jak jen to půjde.Včerejší soupeř měl výhodu v sehranosti. Naopak naši se sešli teprve ke druhému utkání v nové sezóně. Nové posily Lukáš Roll (Roláda),Václav Štochl (Čáslav) a Milan Šídlo(pro nás Arčí) prokázali svoji kvalitu a budou zcela jistě přínosem.Vstup na hrací plochu byl za deštivého počasí. Trochu jsme byli v očekávání, jestli to nebude mít vliv na naší kombinační hru.Je pravda, že hra v prvním poločase byla rychlá, ale také nepřesná. Zřejmě bylo pro hráče složité po dnech sucha si najednou poradit s kluzkým balónem a terénem. Hodně balónů končilo za brankáři a ty vykopávali asi vícekrát, než jsou zvyklí. Nám se dařilo dlouhé výkopy sbírat bezchybně, proto se nemohl Braník dostat do kombinace, a to bylo pro nás velice důležité. Na konci první půle a celý druhý poločas drželi brankáři soupeře (především Marek Pakeš) zápas zajímavým. Chytali skvěle a přiváděli naše do bezradnosti. Jak se říká, kdo jde štěstíčku naproti bývá mu nakloněno. Zaslouženě se naklonilo právě k nám. Úvodní gól ročníku padnul po sice nezaviněné vlastní brance, ale radost byla, jako by dal gól každý z nás. Dále pokračovaly naše šance, ale už jen jediná krásná-chytrá branka Vořecha našla cestu do sítě. Na úvod sezóny naši předvedli velké odhodlání utkání zvládnout po herní stránce. Odměnou pro ně je alespoň na čas vedení v soutěži.
TRENÉŘI: Pro nás bylo nejdůležitější, že se hrál pouze fotbal a neřešili se tam trapné situace, jako v loňském ročníku. Jsme ochotni na vše zapomenout po omluvení malému klukovi Mejdlovi. Jde nám všem o stejnou věc. Pomoci klukům v jejich kariéře, a ne přeci zakazovat jim hrát. Na úvod soutěže předvedli všichni hráči na hřišti zajímavé utkání. Ve druhé půli se umoudřilo počasí a také naše hra byla o poznání lepší. Kombinací nebo kvalitním vysunutím se naši dostávali do slibných šancí. Za nějaký ten rok, věříme, že budou z těchto pozic trestat více. Vyzdvihnou z našich řad hvězdu lze složitě. Každý hráč přinesl svůj díl k úspěchu. Fanta, Vořech, Mejdlo, Milan-fotbalovost, Tučňák, Roláda, Matěj-bojovnost, Tygr, Filip-rychlost a v brance Čáslav hodil soupeřům výzvu, kdo mu dá gól. 2 zápasy žádná obdržená branka, za to jedna přihrávka na gól. Ať vyhraje v anketě hráč zápasu kdokoli, pro nás je to celý tým. To nemění nic na tom, že nejlepším hráčem zápasu se stal bezpochyby Marek Pakeš.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář